Sport, Stiri

Conflict Reghecampf-Becali: „Eu nu ascult numai Piţi Talent”

Verii finanţatorului şi conducerea tehică a Stelei au ajuns la cuţite

piti_talent_reghe_82656100

 În absenţa lui Gigi Becali, între verii finanţatorului şi conducerea tehnică a Stelei a izbucnit un conflict care se tot amplifică de la o zi la alta.

„Victor Becali a făcut nişte declaraţii nelalocul lor, că eu sunt băieţaş, că ascult manele. Dar ca să se ştie, eu nu îl ascult numai pe Piţi Talent, îl ascult şi pe Iglesias şi mai mergem şi la operă, la Viena”. Acestea au fost cuvintele lui Laurențiu Reghecampf care l-au deranjat pe Victor Becali, iar impresarul i-a dat replica.

Adevărul este că soţii Reghecampf-Prodan au fost la un concert la Opera din Viena, moment pe care l-au filmat şi l-au dat pe la toate televiziunile româneşti, ca dovadă!

„Spune ca a fost la opera… Daca l-as fi vazut cu Placido Domingo de gat, spuneam ca l-am vazut cu Placido Domingo. Dar pana acum l-am vazut doar cu Piti si cu Miti si cu Biti si cu Adrian Minune. Daca il vedeam cu Jose Carreras, atunci gata, era omul cult, dar eu nu l-am vazut”, a afirmat Victor Becali.

Apoi a continuat: „Tot ma ameninta ei cu FBI-ul. Acum ma reclama si la CIA? M-a luat naiba, nu mai pot iesi din casa. Ei, de frica lui Reghecampf, vreau sa va spun ca acum acum 6-7 ani, cand am fost intrebat… Ca l-am furat pe Dica, nu stiu ce, am spus ceva despre trecutul doamnei… O sa le dau eu la FBI si hartia aia. Toata noaptea m-a sunat domnul Reghecampf. «Tata, te rog, Ana nu va mai scoate un cuvant despre mata. Tata, te rog». Va spun textual. De mic, asa spune el, de cand avea 18-19 ani. I-am fost impresar. Mi-a dat o si pe doamna la telefon in seara aia, ca sa discute cu mine. Acum s-a vazut Dumnezeu. Nu stiu cum se cheama serviciile secrete de la nemti, ca probabil ma reclama asta si acolo”.

 

 

blank