Life

Confesiunile unei prostituate din Districtul Roșu. Cel mai ciudat client pe care l-am avut…

„50 de euro pentru „su.k and fu.kˮ . Este propoziția care testează gradul de libertate (sau de libertinaj) al unei țări. În București, cuvintele acestea te fac să ridici din sprânceană și să apostrofezi rostitorul, pe timp de zi, iar pe timp de noapte se rostesc pe furiș în zone rău-famate. În Amsterdam, sunt principala atracție a turiștilor, care negociază plăceri fără jena de a fi văzuți cu o prostituată.

Felicia Anna este o prostituată din România, care lucrează în vitrinele Amsterdamului. Are 27 de ani și se prostituează de 4 ani. Ține un blog unde scrie despre fenomenul prostituției și participă la dezbaterile pe această temă. Clientul… este un blogger care semnează pe un site cu milioane de vizualizări, fiind cel mai cunoscut reper online despre viața de noapte din Amsterdam.

Adevărul despre prostituție este știut doar de cei care sunt dincolo de draperiile roșii ale vitrinelor, fie că sunt prostituate, fie că sunt clienți. Mariustuca.ro vă prezintă în exclusivitate opiniile unei prostituate și ale unui client fidel.

Citeste mai mult pe Mariustuca.ro

 

blank
blank