Investigaţii, Stiri

Concubina lui Vasile Lavric sare în apărarea iubitului

4-radauti_d8a993af10

Vasile Lavric a fost azvârlit după gratii luni, fiind bănuit de procurori că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, mai ales că toate i-au trecut prin pat. Prima presupusă victimă a fost Iuliana, despre care nu se mai ştie nimic din 1995.

Mama tinerei a susţinut că ultima oară şi-a văzut fiica urcând în maşina vecinului ei, Vasile, însă asta nu a împiedicat- o pe cea de-a doua soră, Nicoleta, să se căsătorească cu principalul suspect, mariaj în timpul căruia, culmea!, mezina Ramona i-a fost bărbatului amantă.

Amândouă i-au dăriut câte un fiu lui Vasile, iar în 2005 s-au “evaporat” şi ele, la fel ca Iuliana. Evident, atunci toţi ochii s-au îndreptat spre bărbatul care s-a iubit cu toate, însă lipsa dovezilor a făcut să se pună iar praful pe dosar, până zilele trecute, când în curtea omului s-a găsit un sac de oase!

Descoperirea nu a contat deloc la anchetă, pentru că rămăşiţele erau de provenienţă animală. Totuşi, cercetările continuă şi procurorii iau în considerare şi cele mai şocante scenarii.