Life, Stiri

“Complimentele” facute de barbati care de fapt le scot din minti pe femei. Ce inteleg ele de fapt

Din pacate, barbatii nu au reusit niciodata sa isi dea seama sausa afle ce anume le scoate din minti pe femei. Desi nu este vina lor si desi sunt de foarte multe ori bine intentionati, barbatii risca sa le scoata din minti pe femei cu o serie de vorbe pe care le considera conplimente dar care de fapt nu fac decat sa enerveze sexul opus.

 relatie_cuplu_poza_17878100

Asadar, iata “complimentele” facute de barbati care de fapt le scot din minti pe femei si ce inteleg ele de fapt

„Imi place foarte mult ca nu trebuie sa ma straduiesc mult cand sunt cu tine”

 

In ciuda faptului ca barbatul care spune asa ceva doreste sa exprime de fapt ca se simte in largul lui in compania unei femei, ea pricepe cu totul altceva. Mai precis, femeia intelege ca pentru barbat este foarte usor sa obtina de la ea ceea ce doreste si ca nu are nevoie sa depuna niciun efort pentru a o cuceri sau impresiona in vreun fel.

 

„Esti atat de cool! Cum de esti singura?”

O astfel de declaratie, in ciuda faptului ca nu aceasta este menirea ei, o va face pe femeie sa inteleaga acest lucru de fapt: „Esti asa de cool ca mi se pare ciudat ca esti singura. Ce le-ai facut fostilor tai iubiti? Ce ascunzi de fapt?”. Iar femeia care va intelege acest lucru nu va dori sa se scuze in fata celui care de fapt a vrut sa-i faca un compliment si sa exprime ca se simte relaxat alaturi de ea.

„Esti diferita de toate celelalte femei cu care m-am intalnit”

In ciuda faptului ca barbatul doreste sa o faca pe femeie sa se simta speciala si unica cu un astfel de compliment, ea va crede ca are o serie de minusuri fata de celelalte femei din viata pretendentului. Se va intreba daca „diferita” inseamna ca este mai urata, mai proasta, mai „accesibila”, mai putin stilata si o sumedenie de alte lucruri. Pentru a evita aceasta situatie, barbatul ar trebui sa ii faca femeii un compliment legat de ceva specific, cum ar fi ochii, parul, zambetul, etc.

„Arati minunat in fotografia asta”

Acesta este unul dintre cele mai grsite „complimente” . Femeia va intelege ca acum, spre deosebire de momentul in care a fost facuta poza, arata mai rau. In mod sigur isi va pune intrebari legate de greutate si se va gandi ca a imbatranit si ca vremea ei a trecut. Aceste cuvinte sunt DE EVITAT pentru barbati.

„Esti de luat acasa”

 

Cand o femeie aude asa ceva, are impresia ca barbatul care o curteaza este in cautarea unei femei care sta la cratita si creste copii. Mai mult decat atat, are impresia ca barbatul respectiv se grabeste sa se insoare si ca nu a reusit sa faca acest lucru pana acum din cauza unor probleme pe care le are. O astfel de replica o va face pe femeie sa se indeparteze instinctiv de barbat.