Showbiz

Claudia Pavel a dezvaluit secretul siluetei perfecte

Claudia Pavel, cunoscuta pe vremuri sub numele de scena Cream, a trecut deja de varsta de 30 de ani, dar arata impecabil, desi a devenit mamica in urma cu mai bine de doi ani.Claudia-Pavel-a-dezvaluit-secretul-siluetei-perfecte

Cantareata nu braveaza incercand sa sustina ca asa este metabolismul ei, perfect, si ca nu face nimic pentru a fi supla ci spune ca silueta perfecta cu eforturi se tine.
Noah, fiul pe care Claudia il are cu fostul sau iubit, este cel care o ajuta cel mai mult sa faca miscare zi de zi. E un copil vesel, plin de viata si care o tine mereu in priza. Insa artista mai are si alte “secrete” pentru fizicul sau de invidiat.


Invitata in platoul emisiunii “Star Matinal”, Claudia Pavel a dezvaluit metoda prin care a reusit sa se mentina intr-o forma de zile mari. “Fac sport, inot, merg cu copilul meu la piscina. La sala incerc sa merg des. Micul dejun e preferatul meu”, a declarat Claudia in emisiunea “Star Matinal” de la Antena Stars. 

Roscata spune ca a tinut si ea diete la viata ei, dar si-a dat seama ca nu exista nicio dieta-minune si ca singura solutie pentru a arata si a te simti bine este sa ai un stil de viata sanatos si fara excese.