Showbiz, Stiri

Claudia Cream vorbeste despre viata pe care a dus-o in America!

Dupa ce a disparut o perioada din showbiz-ul autohton, Claudia Pavel, cunoscuta si sub numele de Cream, a hotarat sa se intoarca in tara si sa revina in muzica. Bruneta a povestit si despre viata ei departe de casa.

61573828

Cantareata sustine ca i-a prins bine aceasta pauza si ca si-a gasit jumatatea alaturi de logodnicul ei, fost baschetbalist. Cream, in varsta de 29 de ani, spune ca despartirea de cei dragi din tara a fost mai usoara cu ajutorul americanului.

“Am un copil, am devenit mama. Am avut nevoie de aceasta pauza pentru ca a trebuit sa ma dedic copilului meu. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut sansa asta. Am plecat peste Ocean sa-mi gasesc iubirea. Mi-am gasit jumatatea. Si am gasit-o nu atat in logodnicul meu, ci in copilul meu. Se implica foarte mult si ma ajuta foarte mult in cresterea fiului nostru. Datorita faptului ca mi-am facut o familie acolo, nu am simtit niciodata despartirea. Pentru ca am avut aproape oamenii la care tin, in afara de parintii mei, m-a ajutat foarte mult”, a declarat Cream pentru o emisiune TV.