Actualitate

CINE ESTE CEL CARE A INFIINTAT CLUBUL COLECTIV!

alin-anastasescu-465x390Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Alin Anastasescu este fondatorul clubului și deține 47% din actiunile societatii Colectiv Club SRL alaturi de Paul Catalin Gancea – 30% si Costin Mincu – 23%.

Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu menţionează că este managing partner şi co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizează este absolvent al Facultăţii de Arte. Acesta a început deja să primească mesaje de la tineri revoltaţi de tragedia din clubul pe care îl patronează.

Procurorul general al Capitalei, Tiberiu Niţu a declarat: „S-a început o anchetă penală la Parchetul Capitalei pe care am preluat-o. Este începută urmărirea penală cu privire la faptele de omor calificat și distrugere calificată. Urmează să intrăm pentru a putea face cercetarea la fața locului”.

Până la 25 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă este pedeapsa pe care o riscă persoanele care vor fi găsite vinovate pentru moartea celor 27 de tineri din clubul Colectiv. Până acum nimeni nu a fost pus sub învinuirea, dar ancheta este abia la început.

blank