Showbiz, Stiri

Cine era Ghiţă în viaţa Lorei?

De cine era îndrăgostită Lora înainte să apară Dan Badea în viaţa ei?!

61404498
Maxim, căţelul pe care l-a primit Lora de la Dan, la un an de căsnicie

 Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, insa in adolescenta adora un alt gen de prezenta masculina. „Ghita” era principala sursa de inspiratie a Lorei si a fost inlocuit de abia in momentul in care a aparut Dan.

Dan Badea a reusit sa-l inlocuiasca pe Ghita in inima Lorei, lucru care s-a intamplat cu greu. Mai exact, locul lui Ghita, l-a luat catelul Maxi pe care cantareata l-a primit in momentul in care ea si sotul ei au implinit un an de casnicie.

61404499

Dar cine este Ghita? Este un paianjen pe care Lora l-a botezat astfel si care era un personaj important in viata ei. Mare iubitoare de animale, artista a avut pe acasa aproape orice vietate.

61404501

„Ne descurcam foarte bine. Acum sotul este acasa cu copilul, sa zic asa, si a fost cu el la vaccin, a racit putin si a fost cu el la injectii, il maseaza acolo unde il doare. Cred ca am avut toate animalele posibile atunci cand stateam la mama acasa, le bagam pe furis in casa. Am avut si broasca testoasa, am avut si broasca normala, am avut si pui de gaina furat de la tara. Am avut foarte multe oratanii si animale. Uite, animal de companie am avut o data la studioul unde facea muzica in Galati am avut un paianjen pe care il hraneam si pe care il chema ‘Ghita’. Da, asa il chema. Ghita era foarte important pentru inspiratia noastra”, ne-a spus Lora.

 

blank