Showbiz, Stiri

Cine e „femeia cameleon” din showbiz-ul românesc?!

Artista a şocat cu o nouă schimbare radicală

11 (7)

 Acum câteva luni, artista i-a lăsat pe toţi cu gura căscată când a apărut în public cu scalpul pe jumătate ras, iar cu cealaltă jumătate acoperită de plete. Look-ul vedetei a fost mult discutat şi mai mult criticat dar, în cele din urmă, toată lumea s-a obişnuit şi chiar a început să aprecieze schimbarea. Acum, Giulia a comis-o iar.

11 (1)

Artista şi-a tuns părul şi, surprinzător, da semne că ar fi trecut într-o etapă mai „cuminte”, cel puţin din punct de vedere stilistic. Părul filat scurt, într-un bob aproximativ, foarte modern , îi încadrează faţa frumos şi îi pune în valoare trăsăturile fine. Imaginea de acum contrastează puternic cu aceea din cel mai recent videoclip ar artistei, pentru piesa „My Life”, unde are un păr lung absolut superb. Schimbările ei cameleonice, realizate în functie de produsul muzical lansat, devin treptat o obişnuinţă pentru fanii ei. 

Giulia a început să cânte la șase ani, iar la doar unsprezece ani își lansa primul album solo. Un an mai târziu avea să intre în lumea televiziunii, pentru că ulterior să cucerească radiourile atât ca membră a trio-ului Candy, cât și ca artist solo sau prin colaborări inedite.

 

 

blank