Christina Aguilera
Life

Christina Aguilera, pe scena Latin Grammy, după 21 de ani. Artista a impresionat cu noua schimbare de look

Christina Aguilera a bifat o revenire impresionantă pe scena Latin Grammys 2021, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Pe lângă show-ul muzical pe care l-a oferit, artista americană a cucerit și cu look-ul pe care l-a afișat.

Christina Aguilera a fost lăudată pentru performanța sa. Aplauzele au curs mai ales la notele înalte pe care le atingea. Cântăreața în vârstă de 40 de ani a cântat și câteva piese de pe noul ei album în spaniolă: „Somos Nada” și „Pa’ Mis Muchachas”, aceasta din urmă alături de Becky G, Nathy Peluso și Nicki Nicole.

Aguilera a participat prima oară la premiile Grammy Latino în 2000. Acest album proaspăt va fi primul în limba spaniolă de la „Mi Reflejo” de acum 21 de ani.

Schimbarea de look a artistei a fost pe gustul fanilor, Christina impresionând și cu costumațiile de scenă gândite special pentru acest moment „Grammy”.

Christina Aguilera, mândră de formele ei voluptoase
„Nu mai țin diete, treceți peste asta. Fiecare dintre noi are propria personalitate, oamenii ne judecă în funcție de diferențe, de ceea ce ne face unici. Trebuie să accepți această frumusețe și la naiba cu restul. Adevărata frumusețe pentru mine este abilitatea de a te cunoaște și de a proiecta ceea ce ești în lumina corectă. Nu întotdeauna frumoasă, departe de a fi perfectă, dar pură”, își anunța Christina Aguilera fanii în urmă cu ceva timp, sătulă să tot fie întrebată de silueta sa.

Cântăreața, care a avut mereu o greutate oscilantă, s-a împăcat cu ideea că nu va avea o siluetă de supermodel și și-a îmbrățișat formele voluptoase.

Christina Aguilera este mama a doi copii. În 2008, câștigătoarea Grammy și soțul ei de atunci, Jordan Bratman, i-au urat bun venit pe lume fiului lor, Max. Cuplul s-a destrămat trei ani mai târziu, iar Christina a început o relație cu Matthew Rutler, cu care are o fată, Summer.