Life

CHIAR SI ROTILE LA CARUTA SE UNG, DECI IUBITA TE DAU CU ULEI? NU, NU CU FLORIOL!

momente sex

Chiar si rotile la curuta sunt unse sa mearga mai bine. Putin lubrifiant va face sexul mai placut. Iata cateva modalitati sa-ti sporesti placerea:

Pentru plăcerea ta

1. Pune câteva picături de lubrifiant pe clitoris şi masează-te în timp ce vă bucuraţi amândoi de un doggy style. Astfel chiar dacă nu eşti un mare fan al acestei poziţii, ea se va îmbunătăţi considerabil şi vei simţi plăcerea mult mai intensă.
2. Ca să te excite, pune-ţi iubitul să-ţi maseze clitorisul cu puţin lubrifiant. Plăcerea va fi una de neînchipuit şi te va pregăti pentru partidă de amor cu orgasm garantat.
3. Foloseşte lubrifiant atunci când foloseşti singură vibratorul sau diverse jucării sexuale pe care vreţi să le testaţi împreună.
4. Pentru o plăcere maximă sub duş, folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon care va face plăcerea mult mai intensă.

Pentru plăcerea lui

1. Pune câteva picături de lubrifiant (nu pe bază de ulei) în prezervativ înainte ca iubitul tău să-l aplice. Acest lucru îi va da fiori şi va face sexul cu prezervativ mult mai plăcut pentru el.
2. Pune câteva picături de lubrifiant pe testicule şi masează-le delicat în timp ce-i faci un hand job sau sex oral.
3. Foloseşte lubrifiant cu efect de încălzire de fiecare dată când îi faci un hand job rapid, deoarece plăcerea va fi mult mai intensă pentru iubitul tău.
4. Foloseşte lubrifiantul parfumat, dă-te pe buze şi oferă-i un sex oral care-l va înnebuni de plăcere.

blank
blank