International, Stiri

Chiar există scene de sex filmate cu blonda secolului şi cei doi fraţi Kennedy

Sex tape-ul cu Marylin Monroe va fi scos, marţi, la licitaţie!

robert-marylin-john-3

Se pare ca “obraznica” Marilyn Monroe s-a lasat filmata in timpul partidelor ei de amor cu John F. Kennedy si Robert F. Kennedy, iar filmuletele sunt acum pe cale sa iasa la lumina. O persoana care detinea inregistrarile a fost nevoita sa le scoata la licitatie pentru a-si achita o datorie de 200.000 de dolari.

William Castleberry, care in tinerete a lucrat ca si bodyguard la Hollywood, a declarat pentru TMZ ca filmul va fi scos la licitatie martea viitoare pentru a acoperi datorii judiciare de 200.000 de dolari. Castleberry este executat silit pentru neplata unor datorii si mai multe bunuri ale sale, printre care si aceasta caseta, vor fi scoase la licitatie publica.

Castleberry pretinde ca inregistrarea este autentica si contine mai multe partide de amor dintre bomba sexy si fratii Kennedy. Acesta nu doreste sa declare de unde are filmuletul, insa se rezuma a dezvalui ca a tinut secret totul din respect pentru fostul sot al lui Marilyn, Joe DiMaggio, cu care Castleberry a fost bun prieten.

Castleberry a facut aceasta dezvaluire acum in speranta ca cineva se va oferi sa-i achite datoriile inainte de licitatia publica de martea viitoare.

blank