Life, Stiri

Cele mai la modă nuanţe de vopsea

Culori de par pentru toamna

brunetteautumn_28898800

Vrei alta nuanta de par, care sa-ti aduca o schimbare de look? Inspira-te in alegerea noii nuante din culorile bogate ale toamnei. Cele mai potrivite culori de par pentru toamna sunt cu siguranta cele calde, ca de foc, ce se regasesc in nuantele frunzelor cazute.

 

Blond miere Este o nuanta foarte potrivita atat pentru o vara incendiara, cat si pentru toamna. Avantajeaza aproape orice nuanta de piele si are reflexe calde, pretioase, de bronz si miere.

Blond aramiu Este potrivit atat pentru tenul palid, cat si pentru cel rozaliu si cel inchis si scoate in evidenta ochii deschisi la culoare.

 

Toamna vopseste-ti parul in nuante de ciocolatiu Este o nuanta delicioasa, ce flateaza toate tipurile de ten. Daca ai ochii caprui si tenul masliniu, nu trebuie sa mai stai pe ganduri: ciocolatiul este nuanta must-have pentru tine, intrucat iti completeaza cel mai bine trasaturile si le scoate in evidenta.

 

Castaniu – nuanta de par ideala pentru toamna Este recomandat in mod special persoanelor cu tenul inchis.

Roscat brun Este o nuanta eleganta si sofisticata.

Ombre hair Este cea mai importanta tendinta de vopsire a parului în acest an, preferata de foarte multe celebritati.

O schimbare de look incepe intotdeauna cu o alta nuante de par. Si daca esti pregatita sa adopti o noua infatisare, atunci alege una dintre culorile de par pentru toamna: blond miere, blond aramiu, ciocolata, castaniu, roscat brun sau tehnica ombre.