Life, Stiri

Cele mai frumoase modele de manichiură pentru seara de Revelion

Unghii elegante pentru petrecere şi sarbători

ruffianred

Manichiura de Revelion este un aspect ce nu trebuie nicidecum neglijat atunci când decidem să avem un look bine pus la punct pentru petrecerea dintre ani.

manichiura-revelion-2013-3

Stilurile propuse sunt uşor de realizat şi singură pentru manichiura de Revelion, gândite în raport cu ţinutele cele mai populare pentru 2013, care vor adăuga un plus de farmec şi şarm oricărei femei.

6

Tendinţele în materie de unghii de petrecere pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014 se bazează pe accente metalice, mult sclipici şi opulenţa anilor disco, în acord perfect cu accesoriile de petrecere şi cu detaliile propuse şi de marile case de modă – paiete, decoraţiuni complicate, printuri sau inserţii metalice.

unghii

În contextul lansării unor produse cu finish special, în 2013 se vor purta foarte multe modele de unghii cu aspect de nisip, piele, model pestriţ, catifea, reptile print, caviar, bijuterii, aplicaţii şi multe, multe altele.

9

Dacă nu ai încercat până acum abţibilduri pentru unghii, nu ştii ce pierzi. Disponibile în modele de unghii geometrice, animal print, florale şi multe multe altele, aplicaţiile pentru unghii reprezintă manichiura viitorului, simplu de realizat fără ajutorul unui tehnician de unghii.

5

În contrast cu duritatea acestor modele de unghii metalice, tendinţele ne pun la dispoziţie şi un stil mult mai feminin, clasic, prin manichiura vintage ce a readus în atenţia noastră lungimea şi forma de unghii ovală, lipsită de rigiditate.

Pentru această din urmă, vom continua să ne raportăm la diferite nuanţe de roşu – de la clasic până la grena – pentru a le asorta cu o LBD şi cu un ruj roşu efervescent.

joy-cioci

Dacă combinaţia este prea puternică pentru gustul tău, optează pentru o nuanţă nude, revigorată în cel mai cool mod cu un nail art simplu, realizat cu lac negru. Pornind tot de la o baza nude, poţi opta pentru manichiura French inversată, pentru manichiură de tip reptilă sau pentru aplicaţii de unghii false lungi şi transparente, deasupra unghiilor tale scurte, lăcuite în prealabil cu alb.

Manichiura realizată cu unghii cu gel va stârni admiraţia tuturor cu prilejul unei ocazii speciale. Manichiura de Revelion va şoca prin simplitatea aparentă, însă cu totul cuceritoare, iar tu vei arăta absolut superb!

rachelantonoffnails3

Pentru visătoare, Manichiura Galaxy va conferi dinamica perfectă pentru cea mai frumoasă petrecere de Revelion din Univers. Ai libertatea de a combina particule strălucitoare de diferite dimensiuni, pete albe, roşii şi albastre, precum şi accente metalice.

Lacurile de unghii sidefate sunt întotdeauna o opţiune potrivită pentru ocazii speciale. Aspectul multifaţetat al  acestei manichiuri captează lumina din toate direcţiile şi atrage toate privirile. Sunt o opţiune preferată de multe femei în defavoarea manichiurii cu glittere, întrucât în absenţa unei surse directe de lumină, particulele strălucitoare fine sunt insesizabile, revelandu-se abia în momentul în care păşeşti pe ringul de dans.

Acelea dintre voi care au rămas adeptele stilului monocromatic pot alege una dintre cele mai în vogă nuanţe de lacuri de unghii ale momentului. Grena, bej, prună, nuanţa camel, tonurile de gri, verde, albastru şi roşu sunt în tendinţe şi vor arăta excelent alături de ţinuta ta de Revelion.

 

 

blank