Life, Stiri

Cele mai ciudate lucruri care ii excita pe barbati

media_139955629534410600

Bineinteles, daca poti un outfit sexy ii poti aprinde imaginatia, insa exista si alte lucruri care pot face asta.

Nu te-ai fi gandit niciodata ca niste lucruri simple ii pot trezi imaginatia si te pot ajuta sa ai parte de cea mai buna partida de sex.
Expertii ne spun care sunt cele 10 lucruri care ii excita pe barbati si la care nu te-ai fi gandit niciodata ca au aceste efecte.

1. Mirosul de placinta de dovleac – Centrul de Miros si Gust din Chicago a descoperit ca aroma de placinta de dovleac amestecata cu cea de lavanda creste apetitul pentru sex al barbatilor. Ii relaxeaza si stimuleaza fluxul sanguin de la nivelul penisului.

2. Frica – Universitatea din British Columbia au descoperit ca sentimentele de frica si amenintare sunt direct legate de pofta de sex, mai ales atunci cand acestea apar in timpul preludiului.

3. Culoarea rosie – intr-un studiu publicat in “Journal of Personality and Social Psychology” se arata ca barbatii sunt excitati de femeile imbracate in rosu mai mult decat de femeile ce poarta orice alta culoare.

4. Brate lungi si tonifiate – barbatii participanti intr-un studiu realizat de Universitatea New South Wales din Sydney, Australia, au considerat ca femeile cu brate lungi si tonifiate sunt mai atractive decat cele cu picioare lungi.

5. Lenjeria asortata – barbatii prefera acest tip de lenjerie pentru ca astfel considera ca partenera a cheltuit bani in plus si energie pentru imbracaminte pe care nimeni altcineva nu o va mai vedea.

6. Coapse si solduri voluptoase – chiar daca pare greu de crezut, acestea se afla in preferintele barbatilor.

7. Femeile de langa ei – conform Teoriei Atractiei, barbatii sunt mai atrasi de femeile cu care impart des aceeasi proximitate. Este mai probabil ca barbatii sa se indragosteasca de femeile de care lucreaza.

8. Femeile care le seamana – barbatii se indragostesc mai repede si mai usor de femeile care au chipuri si proportii asemanatoare cu ale lor.

9. Rasul – un zambet poate face cat o mie de cuvinte, insa rasul tau iti poate excita la maximum partenerul. Conform ultimelor studii, se pare ca rasul le aminteste barbatilor se sunetele scoase in timpul sexului.

10. Jucariile sexuale – multi barbati devin extrem de excitati atunci cand isi vad partenerii folosind jucarii sexuale.