Life, Stiri

Cele mai bune jucării erotice pentru cuplu

Cei care au impresia că jucăriile erotice sunt destinate persoanelor singure se înșeală. Tu, împreună cu partenerul tău de viață te poți distra la fel de bine folosind diferite jucării erotice. Ce poate fi mai amuzant decât să vă satisfaceți unul pe altul într-un mod ludic și amuzant deopotrivă? În cele ce urmează vă prezentăm cel mai bune jucării erotice pentru cuplu.

Dildouri duble

Cei care apelează de obicei la un magazin erotic caută dildouri, simple sau duble. Dildoul dublu este special conceput pentru cupluri. Poate fi folosit în timpul preludiului dar și în timpul penetrării. Este conceput pentru a se fixa pe vagin. Partea inferioară este inserată în timp ce partea superioară vibrează și stimulează clitorisul. În timp ce femeia profită de aceste senzații, bărbatul o poate penetra și să profite și el de vibrații. În plus, unele dildouri duble sunt echipate cu telecomandă. Este perfect pentru cei care vor să preia frâiele în pat.

Inel vibrator

Chiar dacă inelul vibrator este de obicei recomandat bărbaților și partenera poate profita în egală măsură dea ceastă jucărie erotică. Deoarece exercită o presiune asupra penisului, erecția este prelungită. Mini didoul, cât despre el, stimulează clitorisul la fiecare mișcare de penetrare ceea ce face și din poziția clasică a misionarului o poziție mai stimulantă și mai sexy. Unele versiuni sunt dotate cu nervuri sau cu elemente special concepute pentru o plăcere și o stimulare suplimentare.

Vibratoare deget

Nu te-ai aștepta la acest lucru însă însă un vibrator pentru deget este extrem de flexibil și funcțional. Chiar dacă numele său ne duce cu gândul la faptul că este special conceput pentru plăcerea doamnelor, trebuie să știi că poate fi folosit pentru a satisface ambii parteneri, indiferent de gen. Spre exemplu, această jucărie se poate folosi pentru stimulare anală. Cu ajutorul acestor vibratoare îți poți surprinde partenerul în mai multe feluri diferite.

Leagănul erotic

Leagănul erotic sau leagănul dragostei cum mai este denumit este un accesoriu profesional care permite o varietate de poziții sexuale. Poți beneficia de numai puțin de 20 de poziți diferite, unele mai fenteziste decât altele. Se poate atârna de tavan și rezistă până la 100 de kilograme. Este un accesoriu pe care ăl poți duce cu tine și în vacanță și să transforimi camera de hotel într-un teren de joacă.

Lenjerie sexy

Atunci când ne gândim la jucării erotice, gândul ne duce adesea la dildouri, vibratoare, un inel sau un stimulator. Însă, există și lenjerie specială pe care o poți folosi atunci când faci dragoste. Această lenjerie oferă numeroase avantaje și posibilități. O astfel de lenjerie oferă avantajul de a nu murdări lenjeria. Lenjeria din vinil sau din latex poate oferi o dimensiune excitantă preludiului tău.

blank