Life

Cea mai sexy tipă de pe Instagram a înnebunit Internetul cu pozele astea

O cheamă Renne Somerfield, are 27 de ani şi e din Sydney, Australia. De profesie model, Renne face furori pe site-urile de socializare, acolo unde postează zilnic poze super sexy.
Are un trup de zeiţă şi un chip angelic. Atunci când apare pe plajă, bărbaţii înmărmuresc. Ce-i drept, la cum arată frumoasa australiancă punem pariu că şi femeile rămân mască când o văd.

Fotomodelul cu picioare lungi şi forme perfecte adoră să pozeze în costum de baie. La ce corp are nici nu e de mirare! Contractele curg pe bandă rulantă, iar Renne le ia minţile bărbaţilor în pictorialele fierbinţi realizate pe plajă.
Chipul ei apare pe toate revistele de profil din întreaga lume, iar afişele uriaşe cu ea în costum de baie împânzesc mall-urile din metropolele lumii.
Pe Instagram, focoasa şatenă are peste 1,7 milioane de fani, iar o poză cu ea strânge şi 50.000 de aprecieri şi sute de comentarii.
Dar mai bine vă lăsăm să o admiraţi şi voi în galeria foto de mai jos. Ce spuneţi? Merită titlul de cea mai sexy tipă de pe Instagram?