Showbiz, Stiri

Cea mai ascunsă dorinţă a “Mamei Natură”!

Roxana Ionescu îşi doreşte un viitor sigur financiar pe care i-l poate oferi… un soţ

Roxana-Ionescu-TV-Mania-2_fd2317d473

 Roxana Ionescu a reuşit să treacă peste trauma provocată de un mariaj în care a fost înşelată, aproape imediat după nuntă, cu naşa de cununie. Acum, la un an şi ceva de la divorţ, cea supranumită “Mama Natură” se declară, deşi neoficial, pregătită pentru o nouă căsătorie.

Timp de un an, începând din vara trecută, Roxana Ionescu  s-a bucurat din plin de… burlăcie. Ieşită dintr-un mariaj nefericit, în care a fost înşelată, sexoasa blondă a-nceput să guste din plin viaţa de femeie fără obligaţii, ieşind în cluburi, mergând la toate petrecerile la care a fost invitată şi bucurându-se de atenţia bărbaţilor, care au început să roiască în jurul ei.

Acum, însă… “Mama Natură” dă semne că s-a săturat de mondenităţi şi de singurătate şi vrea să se aşeze la casa ei. Din nou. Nu pentru că e convinsă că va avea mai mult noroc în căsnicie a doua oară, ci dintr-un motiv mult mai pragmatic.

Roxana-Ionescu-1_5f92304707

Recent, Roxana şi-a deschis sufletul în faţa unei prietene bune, spunându-i că s-a săturat să muncească şi ar vrea să se mărite cu un bărbat cu bani, care s-o întreţină! Şi asta cât mai repede, că are deja 28 de ani!

Şi nu se poate spune că Roxana nu munceşte pe rupte. Peste vară, a prezentat la Antena 1 emisiunea de divertisment “Splash! Vedete la apă”, iar acum are o rubrică de sănătate, de două ori pe săptămână, în cadrul matinalului de la Antena 1, “Neatza”, pentru care încasează lunar 1.300 de euro.

În rest, este, din când în când, gazda unor petreceri organizate în cluburile bucureştene, job pentru care e recompensată cu câteva sute de euro.

Fostul soţ a înşelat-o cu naşa lor de cununie

Anul 2012 a fost unul foarte greu pe plan personal pentru “Mama Natură”. Ea a divorţat de Laurenţiu, cu care era căsătorită de şase ani. Roxana a aflat că soţul ei o înşela chiar cu naşa lor de cununie, cu care se pare că Laurenţiu a legat relaţia chiar imediat după nunta cu sexoasa blondină.

“Le doresc să fie fericiţi împreună. Eu am ieşit din această căsnicie împăcată. Cred că eu o să merg în Rai şi altcineva, în altă parte”, a declarat recent Roxana.

Roxana a făcut furori la “Dansez pentru tine”, concursul difuzat de PRO TV. Cu silueta perfectă şi bustul care i-a adus faima, în repetate rânduri, în direct la televizor, “Mama Natură” i-a zăpăcit pe bărbaţi: sânii refuzau să stea cuminţi în sutien şi se iveau în timpul dansurilor, iar hainele transparente şi ude nu mai lăsau nimic la imaginaţia telespectatorilor.