Life

Ce vrea El in pat si ii e teama sa iti spuna

Sa nu crezi ca barbatii nu au anumite reticente atunci cand vine vorba sa-si impartaseasca fanteziile sexuale. Afla ce isi doreste iubitul tau in pat, dar ii e teama sa-ti spuna.poza11

  1. Sa iei initiativa. Uneori ar vrea si el sa fii tu cea care initiaza totul, sa fii tu cea care ii spune cum s-a gandit toata ziua la el si cat de mult il doreste. Nu e nimic rusinos in asta. Daca il iubesti, de ce sa te jenezi sa ii arati?
  1. Sa ii faci complimente. Barbatii au ego-uri fragile, asa ca uneori au nevoie sa le spui chestii sexy – ca sunt atragatori, ca arata bine, ca si micile defecte sunt atragatoare. Si tie iti place cand el iti spune astfel de lucruri, asa ca nu fi egoista. Ofera si tu ceea ce iti place sa primesti.
  1. Mai mult sex oral. Asta chiar nu e o surpriza. Ceea ce e surprinzator este ca barbatii considera sexul oral o parte importanta a preludiului.
  1. Spune-i ce gandesti. Daca nu iti place ceva ce face iubitul tau in pat, trebuie sa ii spui in loc sa fii irascibila si sa faci fete ciudate. Barbatii urasc cand nu inteleg ce e in capul tau sau cand spui una, dar mimica ta sugereaza altceva. Asta ii face confuzi !
  1. Nu e nevoie sa te epilezi total in fiecare luna.Poate parea ciudat, dar pe barbati ii excita parul pubian. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de normele de igiena si bun simt.