Life, Stiri

Ce tunsori trebuie sa eviti daca vrei sa pari mai slaba?

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Tunsoarea aleasa ne poate oferi o multime de avantaje, insa, daca nu suntem atente, putem face mai mult rau decat bine aspectului nostru.

bob_frisur_artikel_420x270_47771900Potrivit unora dintre cei mai mare stilisti din lume, femeile trebuie sa fie foarte atente in momentul in care isi aleg tunsoarea. Astfel, femeilor plinute le este recomandat sa evite o serie de tunsori sau metode de impodobire a podoabei capilare.

Sunt doua tunsori care ar trebui evitate de femeile mai plinute, prima fiind cea bob. Bobul clasic da impresia ca ai adaugat mai multe kilgrame in ultima vreme. De asemenea, daca vrei sa ai trasaturi mai fine ale fetei, nu trebuie sa apelezi la o tunsoare de acest tip. Si femeile cu barbie dubla ar trebui sa se fereasca din aceleasi considerente, insa cu o tunsoare de tip bob lung, poti obtine liniile alungite ale fetei pe care le doresti.

Daca esti plinuta, nici tunsoarea piramida nu este considerata potrivita structurii tale. Aceasta tunsoare face referire la tunsorile fara volum in crestetul capului, iar parul tesit da impresia de turtire si, implicit, de fata rotunda. Cea mai buna solutie este sa adaugi volum in crestetul capului pentru a atrage atentia spre ochi si frunte, nu spre obraji. (D.A)

blank