Life, Stiri

Ce trebuie sa stii despre zona intima a iubitului tau. Afla totul despre penisul lui!

Secretul unei relatii fericite este ca relatiile amoroase depind intr-o mare masura de satisfactia sexuala a partenerilor. Iar aceasta vine pe masura ce incepi sa-l cunosti mai bine pe cel de langa tine, sa-i intelegi anatomia si preferintele si sa incerci sa-i faci pe plac.

Ce-trebuie-sa-stii-despre-zona-intima-a-iubitului-tau--Afla-totul-despre-penisul-lui-

Insa exista cateva lucruri comune pe care le impartasesc aproape toti barbatii, indiferent de varsta, cultura, religie sau alte aspecte importante care le-ar putea determina preferintele si fanteziile.

Iata ce trebuie sa stii despre zona intima a iubitului tau, inainte de a intra in detalii mai personale:

Varful penisului

Capul penisului este o zona sensibila pentru majoritatea barbatilor. Unii dintre ei chiar se simt ciudat la decalotare si s-ar putea sa nu aprecieze prea mult acest lucru. Exceptia o reprezinta barbatii circumcisi, a caror sensibilitate s-a diminuat in urma acestei interventii.

Penisul

Acesta este un cuvant pe care il poti gasi in toate articolele din reviste si in tratatele de specialitate, dar asta nu inseamna ca iubitului tau ii place sa auda de la tine acest apelativ pentru “bijuteria” lui. Gaseste-i un nume mai exotic, mai senzual, mai kinky atunci cand sunteti doar voi doi, va aprecia atentia ta pentru astfel de detalii si grija pentru sentimentele lui.

Complimentele

Asa cum tie iti place sa fii complimentata pentru ochii tai migdalati, pentru tenul tau perfect sau pentru corpul suplu si ferm, barbatilor le place sa primeasca complimente care au legatura cu zona lor intima. Si nu te limita la marime atunci cand faci asta, pana si ei au inceput sa inteleaga ca dimensiunea nu este totul.

Testiculele

Atunci cand vorbesti despre zona intima a unui barbat, ai tendinta sa neglijezi o parte foarte importanta a ei in favoarea penisului. Ei bine, testiculele nu sunt deloc optionale atunci cand vine vorba de atentie, asa ca incearca sa impaci si capra si varza atunci cand esti intr-o postura intima cu partenerul tau.

Barbatii cu testicule mari

Asa cum se spune ca marimea labei piciorului o determina pe cea a penisului, exista o teorie conform careia barbatii care au testiculele mai proeminente sunt mai increzatori in fortele proprii, mai expeditivi, mai dornici sa isi asume riscuri, mai agresivi si mai atragatori. Carevasazica, dimensiunea testiculelor poate sugera daca un mascul face parte sau nu din categoria “alfa”.

Dimensiunea testiculelor

Barbatii sunt foarte sensibili cand vine vorba de dimensiune, in general. Ei au un adevarat cult al marimii, asa ca nu ar trebui sa faci remarci sarcastice sau batjocoritoare in legatura cu dimensiunile testiculelor lor. Mai mult, atunci cand vrei sa-i complimentezi in acest sens ar trebui sa ii compari cu masculii de culoare si niciodata cu asiaticii, pe care ii considera cel mai putin dotati.

Discutiile despre dotarile fostului

Barbatilor nu le place sa auda lucruri despre fostii, actualii sau potentialii lor rivali, insa aceasta regula se schimba total atunci cand vine vorba de comparatii nefavorabile. Daca ii vei spune iubitului tau ca este mai dotat sau pur si simplu mai compatibil cu tine din punct de vedere sexual decat fostul tau partener, este foarte posibil sa se bucure de cele auzite.