Life

Ce trebuie să știi despre videochat înainte de angajare

Jobul de model în videochat este în continuare un subiect tabuu și controversat, însă totodată destul de cunoscut și răspândit în rândul persoanelor tinere, cu o gândire open-mind. Modelul de videochat este un job excelent pentru studente și pentru persoanele la început de drum deoarece garantează un venit sigur și un loc de muncă stabil.

Consultă lista următoare pentru a afla ce trebuie să știi înainte de a merge la primul interviu pentru videochat în București.

 

Videochatul este un job legal în România

Videochatul într-o companie care se respectă este legal conform Legii 196/2004 ce a fost apoi modificată prin Legea 496/2004, fiind în prezent introdusă în Monitorul Oficial.

Persoanele care lucrează ca model de videochat în București au contract de muncă și asigurare de sănătate. Aceste documente reglementează atât obligațiile cât și drepturile și libertățile fiecărei părți: angajat și angajator.

 

Aspectul fizic contează, însă nu este suficient

Aspectul fizic este într-adevăr un criteriu de selecție pentru modelele de videochat. Totuși, acesta nu este și singurul criteriu. Creativitatea, inteligența, stima de sine și o personalitate fără inhibiții te vor ajuta atât la interviul de angajare cât și în discuțiile viitoare cu clienții.

 

Limba engleză este un criteriu de angajare important

Da! Limba engleză este necesară în jobul de model de videochat deoarece majoritatea companiilor lucrează cu clienți externi țării din care fac parte, în special din SUA, cât și alte orașe din Europa.

Pentru a putea menține o discuție cu clienții tăi, vei avea nevoie de cunoștințe medii spre avansate ale limbii engleze.

 

Identitatea ta și confidențialitatea contractului se respectă

Majoritatea persoanelor nu vor să-și expună identitatea reală deoarece se tem că vor afla cei apropiați lor.

În contractul de muncă scrie că lucrezi pe postul de operator calculator sau model. Nu este menționat nicăieri jobul de model de videochat. Totodată, firmele de videochat lucrează cu clienți din afara țării de proveniență astfel încât șansele să te întâlnești virtual cu cineva cunoscut sunt egale cu zero.

Nu în ultimul rând, majoritatea modelelor își aleg un nume și o identitate falsă pe care și-o însușesc atât când comunică cu colegii cât și în sesiunile de videochat.

 

Ai un venit garantat însă câștigul depinde de tine

Mai mult ca sigur știi că un model de videochat câștigă un venit frumos, însă acest lucru nu este realizabil peste noapte. Dacă îți dorești un câștig bun, va trebui să investești timp, dedicație și să capeți experiență.

Dacă ești o persoană serioasă, care-și dorește să aibă un venit independent, alături de un program flexibil și sesiuni video plăcute pentru tine, nu vei avea de ce să te îngrijorezi. Venitul tău va crește, într-adevăr, destul de repede.

 

 

Ca model de videochat beneficiezi de training și suport

La început de drum este normal să ai multe întrebări și nelămuriri cu privire la acest tip de job. Un studio de videochat care se respectă îți va oferi un training ținut de persoane cu experiență în domeniu, cât și sprijin ori de câte ori este nevoie.

În plus, deoarece modelul trebuie să fie întotdeauna o lumină plăcută din ziua clientului, vei beneficia de make-up artist și de hairstyling pentru un look fresh. Totuși, este necesar ca tu să ai un stil de viață sănătos și să te odihnești.

 

 

Ai opțiunea de a alege tipul de videochat

Videochatul nu înseamnă doar arta sexuală a trupului, ci este și o artă a conversației, a limbajului verbal și a celui corporal. Există două ramuri: videochat non-adult și pentru adulți.

Prima categorie este potrivită pentru persoanele la început de drum, care, alături de client, descoperă noi calități ale sinelui, ale naturaleții și frumuseții lor. Pe de altă parte, videochat-ul adult îmbină comunicarea și flirtul cu arta erotică.

 

Modelul de videochat în București este un job care îți oferă un loc de muncă stabil și un venit sigur. Consultă lista anterioară pentru a cunoaște un minim de aspecte importante înainte de a te prezenta la