Life, Stiri

Ce trebuie să faci pentru a arăta mai slabă în fotografii

Trucuri simple și eficiente pentru a te… subţia. Nu doar Photoshop-ul te poate ajuta să arăți mai slabă în fotografii. Iată câteva trucuri extrem de simple, pe care te poți baza la nevoie:

slabaPoartă o singură culoare – Dacă știi din timp că urmează să fii fotografiată, ar fi bine să porți lenjerie intimă modelatoare și să alegi o ținută într-o singură culoare, preferabil negru. De asemenea, ai grijă ca hainele să ți se potrivească de minune. Dacă porți o rochie, asorteaz-o cu pantofi cu toc înalt. Picioarele tale vor părea astfel mai subțiri și mai tonifiate.

Atenție la unghiul din care ești fotografiată – Una dintre regulile de bază este să nu te lași fotografiată de jos în sus, deoarece unghiul acesta nefericit te poate face să pari că ai chiar și cu 20 de kilograme în plus față de realitate.

Adoptă poziția de covor roșu – Dacă ești în picioare, așează-te un pic pieziș față de obiectiv și pune un picior în fața celuilalt. Ai grijă ca genunchiul piciorului din față să fie puțin îndoit și lasă-ți greutatea pe piciorul din spate.

Fabuloasă pe scaun – Dacă stai jos, pune-ți picior peste picior și ascunde-ți o parte din gamba piciorului de deasupra în spatele piciorului de jos.

Adio, bărbie dublă! Pentru a evita mult temuta bărbie dublă, ridică-ți un pic bărbia și lipește-ți limba de partea posterioară a cerului gurii. Acest truc încordează mușchii maxilarului și reduce efectul de bărbie dublă.

Brațe suple și tonifiate – Ține-ți brațele departe de corp, o idee bună este să-ți așezi unul dintre ele în șold. Dacă ai brațele goale, poți ține ceva în mână pentru a crea un efect de tonifiere. (I.S.)