rrrt (14)

Părintele Teodor Lazăr, preot paroh greco-catolic la Catedrala „Schimbarea la Față”, a dezvăluit în emisiunea „Casa Poporului”, care va fi difuzată de LOOK TV, ce părere are despre câştigătoarea Eurovision 2014, Conchita Wurst sau „Femeia cu barbă”.

Preotul greco-catolic a făcut o analiză a felului în care se raportează el, în calitate de paroh, dar și de cunoscător al artei și a muzicii, la cazul Conchita Wurst, care provoacă tot mai multe dezbateri aprinse.
„Mă deranjează că i se spune femeia cu barbă. E de fapt bărbatul cu rochie, pentru că mă gândesc că are anumite instrumente specifice bărbătești. În numele artei putem să facem orice: ne dezbrăcăm și ne punem în fața televizorului – dar asta nu e artă. Arta trebuie să aibă și ea normele și deontologia ei”, a declarat preotul.

Teodor Lazăr este și un iubitor de muzică, mărturisind chiar că este un admirator al muzicii formației Queen. „Dacă ar fi cântat ca Freddie Mercury, care era homosexual, ar fi fost altceva. Eu ascult Queen, îmi place, mă liniștește, dar mai presus de orice, a produs artă. Biserica nu scoate afară păcătosul, ci păcatul, așa cum oncologia nu dă afară omul, ci îl ține acolo până scoate afară cancerul”, spune preotul.

Conchita Wurst a câştigat trofeul EUROVISION 2014, după ce piesa ei, „Rise like a Phoenix”, a făcut furori. În spatele imaginii ieşite din comun, cea a unei femei cu barbă se ascunde un bărbat pe nume Thomas „Tom” Neuwirth, un transsexual austriac, în vârstă de 26 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o… barbă.

Citeste si...
Statul Islamic a preluat controlul asupra unui oraş irakian