hepta_515031-667x447

Incredibil, dar adevarat! Studiile au demonstrate faptulca ca mostenirea genetica are un rol foarte mare in capacitatea de a avea orgasm.

Mai exact, exista o legatura puternica intre abilitatile sexuale ale mamei si comportamentul sexual al fiicei. …Dar sa vedem cum este posibil!

Mamele si fiicele de astazi au o relatie mult mai deschisa decat in trecut. Cele doua au devenit prietene si pot aborda aproape orice subiect:de la banalele sfaturi pentru epilat, la cea mai buna metoda despre cum sa agati un barbat sau, mai nou, despre sex! Ultima dintre discutii este extrem de importanta, mai ales ca, potrivit studiilor, performantele sexuale sunt dobandite, cel putin partial, pe linie materna!

Cercetatorii au supus studiului 4.000 de femei din cupluri de gemene si le-au pus intrebari despre abilitatile lor sexuale.

Rezultatele au fost cel putin interesante: O treime dintre acestea au declarat ca nu au avut niciodata sau foarte rar, un orgasm, in timp ce doar o femeie din sapte a afirmat ca a avut orgasm de fiecare data! Insa cu mult mai interesante au fost raspunsurile oferite de gemenele identice care au, in totalitate, un bagaj genetic asemanator.  In concluzie, genele noastre sunt implicate intr-o foarte mare masura, 34% din suma caracteristicilor noastre. Cu toate acestea, trebuie sa fim sinceri: pentru restul de doua treimi dintre noi genetica nu este la fel de importanta, iar viata sexuala nu depinde prea mult de…performantele parintilor!

Puterea mintii, condimentul unei vieti sexuale implinite!

Desi multi ar putea spune ca performanetele sexuale tin cont de anumite “condimente” precum mobilitate, curaj pentru pozitii dificile ori de cunostinte despre Kama-Sutra, nu este deloc asa. Totul tine de puterea mintii! Prin urmare, concetreaza-te asupra ceea cei face placere partenerului si pune in aplicare! Curiozitatea este foarte utila atunci cand faci sex! Afla cum ii place acestuia sa fie atins si nu te sfii sa-i oferi aceasta placere! Comunicarea este, de asemenea, pretioasa, si prin urmare, spune-I partenerului ce anume preferi in materie de sex, cum si unde sa fii mangaiata, sarutata!

In definitiv, performantele sexuale tin doar de modul in care partenerii se raporteaza la actul sexual!