Showbiz, Stiri

Ce sprâncene urâte avea Inna şi cât de frumoase sunt acum!

Au trecut deja mai bine de 6 ani de cand Inna s-a lansat in industria muzicala cu single-ul “Hot”, care in scurt timp a devenit un hit in toata regula.  Nu a durat mult pana cand Inna a cunoscut succesul si in afara granitelor atat cu piesa de debut, cat si cu celelalte single-uri “Love”, “Amazing” sau “Déjà vu”.

kjgftkmjgf_23540500

Artista a atins apogeul succesului in anul 2009, cand a semnat un contract cu una dintre cele mai importante case de discuri din Statele Unite, Ultra Records, companie care a ajutat-o pe Inna sa ajunga unul dintre cei mai apreciati artisti romani de peste hotare.

kgvk_76481800

Era firesc ca odata cu acest succes, Inna sa recurga si la cateva schimbari de look destul de evidente. Cu totii stim ca Elena Alexandra Apostoleanu (numele real al Innei), nu a aratat atat de bine ca acum in momentul in care a debutat in muzica. La inceputul carierei sale, Inna nu iesea deloc in evidenta din punct de vedere fizic. Nimeni nu se astepta ca tanara din Mangalia, cu parul cret, strungareata, sprancene subtiri si arcuite, sa devina visul oricarui barbat si o sursa de inspiratie pentru femeile de pretutindeni.