International, Stiri

Ce se întâmplă cu averea de 25 de milioane de dolari a lui Paul Walker?

Actorul apucase să-şi facă testamentul înaintea tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa

walker

Regretatul Paul Walker a fost inclus de revista Forbes in topul celor mai bine platite celebritati ale anului 2013, iar asta gratie succesului extraordinar de care s-a bucurat pelicula „Fast & Furious 6”. Paul Walker a strans in conturile bancare suma de 25 de milioane de dolari, iar in urma unui testament s-a stabilit cine beneficiaza de uriasa avere.

Meadow, fiica de 15 ani a lui Paul Walker, a ajuns acum milionara. Meadow a fost desemnata mostenitoarea unei averi colosale, de 25 de milioane de dolari, prin testamentul actorului, care a decedat in urma unui tragic accident de masina, pe 30 noiembrie, la Los Angeles.

Prin testament, Paul Walker a mai stabilit ca mama sa, Cheryl Walker, sa devina gardianul legal al averii pana cand fiica lui va implini varsta de 21 de ani. Paul Walker n-a facut nicio referire la Rebecca Soteros, iubita lui din tinerete, cea care a adus-o pe lume pe Meadow. Aceasta din urma a locuit multa vreme cu mama ei, in Hawaii, si se mutase la Hollywood cu doar cateva luni inainte de accident pentru a locui cu faimosul ei tata.