Life

CE SA NU FACI PENTRU A ARATA CA O DISPERATA, ATUNCI CAND VREI SA TE CUPLEZI CU UN BARBAT?

 

Multe femei sunt disperate atunci cand vor sa se cupleze cu un barbat. In dorinta lor de a patrunde cat mai repede in inima iubitului, ele pot realiza o sumedenie de greseli pe care sa le regrete mai tarziu. Iata cinci astfel lucruri pe care nu ai voie sa le faci:Sexul des ingrasa

1. Poze nud

Nu trimite niciodata unui barbat pe care vrei sa il cuceresti poze cu tine nud. Nu vei face decat sa ii starnesti interesul sexual si (poate) mai tarziu vei regreta. Nu stii niciodata ce se poate intampla cu acele fotografii si ca intr-o zi, nu te poti trezi ca apari pe diverse site-urile pentru adulti. Pastreaza pozele intime doar pentru tine!

2. Nu comanda doar salata

La cele mai multe prime intalniri, femeile incearca sa isi impresioneze partenerii. De cele mai multe ori, ele isi comanda o simpla salata sau doar o bautura, desi le este o foame de lup. Incetati sa mai faceti asta! Nu pacalesti astfel pe niciun barbat. Fii naturala si comanda tot ceea ce ai pofta. Va fi mult mai fericit!

3. Nu te arata neajutorata

Nu te purta ca si cum ai fi cea mai neajutorata femeie, ca sa il impresionezi. Barbatii sunt atrasi de femei puternice, independente, capabile sa iasa din orice situatie. Renunta la acest tertip si nu te pune intr-o lumina proasta doar de dragul de a cuceri un tip.

4. Nu te imbraca in ceea ce nu te simti bine

Este bine sa porti o vestimentatie atractiva, insa mai important este sa te simti tu bine in hainele pe care le-ai ales. Incerca sa te porti cat mai natural cu barbatul pe care vrei sa il cuceresti. Va aprecia mai mult asta!

5. Nu denigra alte femei

Daca stii ca ai concurenta, nu lasa gelozia sa te acapareze. Incearca sa fii diplomata si evita discutiile despre femeile care il plac. Mai mult, nu incerca sa vorbesti urat despre ele. Cu siguranta nu va vedea cu ochi bun gestul tau si te va cataloga drept o barfitoare.

blank
blank