Showbiz, Stiri

Ce ritual respectă cu sfinţenie, de patru ani, Florin Salam!

Obiceiul pe care şi l-a impus îi implică şi pe copii şi are loc în fiecare Crăciun

Salam copii

In dimineata de Craciun, indragitul cantaret va merge la mormant la sotia sa. Nu singur, ci impreuna de cei doi copii ai sai, Bety si Dani, asa cum fac de mai bine de patru ani, de cand femeia a murit, la numai 27 de ani.

Au trecut aproape cinci ani de cand sotia lui Florin Salam a decedat fulgerator, se pare că din cauza unor probleme la rinichi. Femeia avea numai 27 de ani si a murit chiar de ziua artistului, de Florii. De atunci, interpretul de manele nu a mai fost niciodata la fel. Chiar daca este vesel pe scena, sufletul ii plange in fiecare zi. Putin sunt cei care stiu ca artistul merge saptamanal la cimitir, pentru ca se simte rapus de dor.

w61413054

Ba, mai mult, el mai are un ritual secret. In dimineata de Craciun, inainte de a se aseza alaturi de familie la traditionala masa, Florin merge la cimitir, acolo unde ingropata femeia cu care a fost casatorit.

unnamrred

Nu merge singur, ci alaturi de cei doi copii ai sai, Bety si Dani. Petrece cateva ore la mormantul sotiei sale. Plange si blesteama ziua in care Dumnezeu a luat-o pe Fanica. Desi femeia s-a stins din viata de mai bine de patru ani, Florin Salam nu concepe nici acum ideea de a se recasatori.

Nici macar nu ar putea dormi alaturi de alta femeie. Indiferent de domnisoarele care se perinda, ocazional, prin viata sau prin patul sau, nimeni, niciodata, nu ii va putea lua locul femeii care i-a daruit doi copii, pe care cantaretul ii iubeste ca pe ochii din cap.

 

 

blank