Life, Stiri

Ce preferă bărbaţii în patul lor? Blonde sau brunete?

De multe ori ne confruntam cu intrebarea aceasta. Ce prefera barbatii blonde sau brunete? Se spune ca macar o data in viata femeile au incercat sa reinvie sex-appeal-ul lui Marylin Monroe vopsindu-se blonde.

Cert este ca fie ca esti natural blonda, bruneta, roscata sau satena, femeile nu sunt niciodata multumite de ce vad in oglinda si sunt mereu in cautarea unei schimbari.

Best-Color-To-Highlight-Brown-Hair-WithSe spune ca barbatii prefera blondele, fie pentru atractia sexuala, pentru frumusete sau pentru simplul fapt ca blondul iese mai tare in evidenta. Adevarul este undeva la mijloc.

Studiile arata ca barbatii sunt atrasi mai mult de culoarea intunecata a brunetelor si le considera pe acestea mai inteligente decat rivalele lor cu parul blond.

Luscious_Red_2_by_SinfulEyesCuloarea parului e prea putin importanta. Mai importanta decat culoarea in sine, este atitudinea cu care porti aceasta culoare. O femeie poate fi neinsemnata si blonda si bruneta si oricare alta culoare din paleta de colori. Marylin Monroe nu era atractia barbatilor numai din pricina culorii parului, aceasta prin atitudinea emanata si a sex-appeal-ului ridicat atragea barbatii in calea ei ca un magnet.

marilyn-monroe-wedding-dressBancurile cu blonde nu au fost facute pentru ca neaparat blondele ar avea un IQ mai scazut decat brunetele, insa au fost alimentate de blondele care chiar se regaseau in ele, la fel si bancurile cu si despre brunete.

In concluzie nu conteaza culoarea pe care o porti, ci atitudinea cu care o porti si feminitatea emanata.

women-models-necklaces-faces-black-hair-wallpapersus-Daca barbatii prefera blondele sau brunetele va ramane doar la nivel de intrebare, pentru ca o femeie adevarata nu tine cont de mit-uri, preferintele altora, studii cu referire la aceasta intrebare. O femeie adevarata va fi frumoasa si dorita indiferent de ce culoare va alege sa poarte. (I.S)