Life, Stiri

Ce nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj

Pensula, bagheta magică

machiaj3

Pentru realizarea unui machiaj perfect ai nevoie de pensule speciale, produse profesionale de calitate si desigur de o mana iscusita. Pensulele pentru machiaj, buretii si celelalte accesorii, joaca un rol foarte important in realizarea unui machiaj.

Le-am putea numi ustensile indispensabile, ustensile care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unei femei.

Iata ce pensule pentru machiaj nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj:

1. Pensula pentru aplicarea fondului de ten. Aceasta poate fi confectionata din par natural sau artificial, important este ca parul sa fie moale, delicat cu tenul nostru.

2. Pensula pentru blush. La fel ca cea pentru fond de ten, aceasta pensula trebuie sa aiba firul subtire si moale pentru a fi delicata cu tenul nostru.

3. Pensula pentru aplicarea eyeliner-ului pentru ochi. Aceasta este foarte subtire, cu firul scurt si aspru pentru o buna utilizare.

4. Pensula pentru iluminator. Usor lata cu firul lung si moale, aceasta este perfecta pentru a aplica iluminatorul. Datorita texturii sale fine, aceasta are grija de tenul nostru.

5. Pensula pentru aplicarea fardului (umbre, linii subtiri). Acestea sunt foarte dese, cu o textura aspra si firul scurt, lucruri benefice pentru o buna aplicare a fardului pentru ochi in umbre.

6. Pensula pentru aplicarea gloss-ului. Cu o textura foarte fina, subtire, cu fir scurt, aceasta este ideala pentru aplicarea perfecta a unui glos

 

 

blank