Perfuzia cu vitamine de 450 de lire sterline!

rita-ora

Intr-o epoca in care totul se desfasoara pe repede inainte si in care nimeni nu-si permite luxul sa se odihneasca exista tot mai multe persoane care apeleaza la perfuziile cu vitamine. Numeroase vedete si oameni de afaceri si-au facut deja un obicei din a-si administra vitamine intravenos. Astfel, efectul acestora si rezultatele dorite sunt imediate.

Rita Ora, Cara Delevigne, Rihanna sau Madonna sunt doar cateva dintre vedetele care in ultima vreme au inlocuit traditionalele doze de vitamine din pastile cu perfuziile ce contin substante vitale. Prin aceste perfuzii, un cocktail de substante sanatoase este pompat direct in sange si atenueaza aproape instant efectele oboselii, iti confera energie si te ajuta sa gandesti mult mai repede.

In ultima vreme au aparut clinici specilizate doar in acest fel de tratamente, una dintre acestea fiind Infusion Clinic de la Londra, care s-a deschis anul trecut si a avut pana acum peste 1000 de pacienti. Aceasta procedura costa de la 100 la 450 de lire sterline, in functie de substantele puse in perfuzie.

Majoritatea clientilor sunt trecuti de 35 de ani si sunt oameni de afaceri, celebritati, persoane care calatoresc foarte mult si care nu-si permit luxul de a fi bolnavi si a sta in pat cateva zile.

La aceasta clinica din Londra se ofera mai multe tipuri de tratamente: perfuzii pentru imunitate si energie dar si tratamente anti ageing, care contin un mix de minerale si vitamine ce sunt de 10.000 de ori mai eficiente decat ceea ce corpul uman poate asimila in urma unui regim de viata corect.

“Rezultatele sunt incredibile. Aceste infuzii te fac sa te simti mai tanar si iti activeaza sistemul imunitar, ai energie pentru tot ce iti doresti. N-am mai fost bolnav de cand am inceput sa folosesc aceste perfuzii, in urma cu un an”, declara un pacient.