Showbiz, Stiri

Ce legătură există între Andreea Marin şi bucătarii de la TopChef

Cu ce a şocat invitata atunci când a dat comanda de concurs

andreea-marin-top-chef-1

Prezenta Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriza pentru cei 12 concurent ramasi in concurs. Cerinţele vedetei, după cum veţi vedea luni, de la ora 20.30, la Antena 1, i-a uimit pe concurenţi.

Proba pe echipe a fost propusa de Andreea Marin care le-a recitat o poezie sub forma de ghicitoare, la sfarsit dezvaluind ceea ce bucatarii urmau sa gateasca: ”Faceti ce va place voua. Cu siguranta n-o sa fie departe de ceea ce-mi place mie. Eu nu vreau sarmale frantuzesti, eu vreau sarmale ca la mama acasa”, lucru care i-a uimit pe concurent: „Ma asteptam sa fie mai pretentioasa, sa manance si ea foie gras, caviar, asa cum sunt vedetele, dar nu, ea a ales preparatele traditonale, sarmale. Asta m-a mirat foarte mult. A parut din colectivul nostru”, a declarat Alexandru Iacob.

Tot concurenti au fost incantat de prezenta Andreei Marin, dovada fiind marturisile lor „A preferat mancarurile traditonale, semn ca este un om simplu, chiar daca este o personalitate. Se vede ca este o persoana foarte foarte modesta”, povesteste Daniel Grosu.

Ba mai mult, unii dintre ei au fost chiar impresionat de frumusetea si eleganta invitatei: „M-a fermecat. M-am simtit de parca ne cunosteam de dinainte sa vina aici datorita felului ei de a fi. S-a apropiat de noi. Este o persoana foarte eleganta si frumoasa”, a marturisit George Craciun.

Telespectatorii care vor urmari „Top Chef” luni de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla preparatele pe care Andreea Marin le-a luat acasa pentru fiica ei, Violeta.