Life

Ce își doresc bărbații în pat?

Ce nu face o femeie pentru a fi pe placul barbatului de langa ea? Se imbraca provocator la o cina romantica, este atenta la dorintele lui si ii ofera ce vrea el in dormitor. Insa barbatii au aceeasi parere despre senzualitatea femeii in asternut?

Sa vedem ce cred barbatii, despre ceea ce le face sexy pe femei in pat!
Sa spuna ce asteptari au in pat

In primul rand, se numeste o buna comunicare ca in cuplu partenerii sa-si impartaseasca dorintele si asteptarile pe care le au unul de la celalalt. Daca femeile au retineri in a se destainui, din diverse motive, ar fi bine sa stie ca barbatii gasesc foarte sexy ca partenera sa-i spuna ce vrea de la el.

Se gandeste mult la sex
Nu are legatura directa cu momentul in care se desfasoara actul sexual, insa barbatilor le place sa vada ca femeia de langa ei se gandesc mereu la aceasta. Ii face sa se simtă potenti, doriti, iar acesta este un bonus nu doar pentru femeia de langa ei, cat si pentru relatia de cuplu.

Ii place sa experimenteze
Barbatii se dau in vant dupa femeile aventuroase, dornice de experiente noi. Vor ca in asternut sa incerce macar o data ceva ce ei le propun. Daca le place, se simpt mai impliniti.

Sa aiba incredere in ea
Majoritatea barbatilor considera ca o femeie cu incredere in corpul si actiunile ei, in timpul sexului, este cel mai senzual lucru in asternut. Zambetul care ascunde aceasta siguranta este un alt lucru pe care il considera extrem de sexy la o femeie.

Spontaneitatea
Lucrurile neasteptate, care le provoaca bucurie, ii surprind pe domni in viata de zi cu zi. Este valabil si in dormitor. Atunci cand femeile ii surprind prin gesturi, mangaieri, sarutari, propuneri, barbatii sunt in al nouălea cer. Ca sa nu mai spunem ca femeia strange astfel un ,,punctaj” bun catre inima alesului ei.

blank
blank