Life, Stiri

Ce il determina pe un barbat sa se indragosteasca.

Sa recunoastem, toate stim cum ne pierdem capul atunci cand credem ca l-am intalnit pe Fat Frumos. Dar oare care este momentul in care se indragosteste un barbat si cum se ajunge acolo? Este vorba de chimie si atractie, este vorba despre intalnirea persoanei potrivite in momentul potrivit sau exista si alti factori care influenteaza sentimentele unui barbat?

Ce-il-determina-pe-un-barbat-sa-se-indragosteasca--Afla-cum-il-cuceresti-
Iata cateva elemente declansatoare ale indragostirii la barbati:

Totul incepe cu atractia

Nu este o surpriza. In faza initiala, primul pas pe care un barbat il face catre indragostire se bazeaza pe un sentiment de atractie pasionala fata de o anumita femeie.

“Un barbat trebuie sa fie captivat de totalitatea caracteristicilor unei femei: personalitate, inteligenta, forma corpului, miros, latura sa misterioasa. Pur si simplu, un barbat trebuie sa simta ca nu poate trai fara acea femeie si ca ea trebuie sa faca parte din viitorul lui!”, spune Louann Brizendine, autorul volumului “Creierul masculin”.

Felul in care se simte cand este cu tine

“Un barbat se indragosteste atunci cand se simte de parca ar putea sa fie un super erou in viata atunci cand este cu tine. Cand se simte acceptat, apreciat si inteles si in momentul cand va sti ca te poate face fericita, va fi al tau. Si bineinteles, in afara de asta, trebuie sa fie atras de tine si sa te considere extrem de seducatoare!”, dezvaluie consilierul pentru relatii Bobbi Palmer.

Simte ca el te poate face fericita

“In definitiv, barbatii isi doresc acelasi lucru pe care si-l doresc si femeile – sa se simta conectati cu partenerele lor, sa simta atractia, sa experimenteze pasiunea. Un barbat cauta mereu o femeie care zambeste. Barbatii reusesc sa creeze o conexiune cu femeile in momentele cand simt ca au succes in a le face fericite. De aceea, femeile trebuie sa se concentreze mai putin pe a-si face partenerii fericiti si mai mult pe a fi ele insele fericite datorita lor”, explica John Gray.

Simte ca tu esti pregatita pentru dragoste

“Un barbat se va indragosti de tine in momentul in care ii vei transmite semnale ca asta cauti si ca esti pregatita pentru ce va urma – o dragoste de durata. Indiciile pe care i le poti da sunt la indemana. Iti permiti sa fii vulnerabila in fata lui si esti capabila sa ii arati cum esti cu adevarat? Esti increzatoare in fortele proprii? Stii ce iti doresti de la viata si cum poti obtine acele lucruri? Un alt element- cheie in a-i arata ca esti pregatita pentru dragoste este respectul pe care il acorzi tu propriei persoane, dar si cel pe care i-l acorzi lui. Barbatii vor ca tu sa crezi ca iti merita dragostea. Barbatii se vor indragosti intotdeauna de o femeie care este deschisa, receptiva si pregatita sa fie iubita”, a dezvaluit Shannon Kolakowski, Specialist in Psihologie.