Life

Ce îl dă de gol atunci când place pe cineva?

În funcţie de semnul zodiacal, există anumite modificări ale comportamentului care arată că ai vrea o relaţie cu el. Aceste semne sunt valabile şi în cazul în care vrei să ştii dacă el te place.

Berbec

Încetineşti ritmul pentru a te asigura că persoana de lângă tine se simte confortabil şi este mulţumită? Ei bine, e semn clar că inima începe să o ia la goană în direcţia potenţialului partener.

Berbecii sunt independenţi şi dornici de aventură. Sunt obişnuiţi să facă lucrurile după bunul plac şi nu le teamă că lucrurile ar putea lua o întorsătură neplăcută. Berbecii nu sunt obişnuiţi să aibă pe cineva alături, fiindcă adesea se tem că persoana îi va încetini şi le va pune piedici în drumul către noi aventuri. Cu atât mai puţin sunt obişnuiţi să le pese dacă acea persoană mai este sau nu prezentă în peisaj.

Aşa că atunci când te place cu adevărat, un Berbec este dispus să ia lucrurile mai uşor, fiindcă îşi doreşte să te simţi în siguranţă şi să te bucuri alături de el de experienţele prin care treceţi împreună.

Taur

Îi vei deschide poarta către sufletul tău. Nativii din zodia Taurului trăiesc adesea într-o lume guvernată după propriile reguli şi nu lasă pe nimeni să intre decât atunci când persoana a dovedit că merită acest lucru. De îndată ce ştie că nu îi vei fura independenţa şi că nu îi vei greşi vreodată în mod voit, că intenţiile tale sunt bune, nativul Taur îşi lasă încăpăţânarea deoparte şi îţi arată cât este, de fapt, de vulnerabil. Acela este momentul în care îţi dai seama că un Taur chiar te place.

Gemeni

Rămâi alături de el atunci când dă de greu. Gemenii sunt pasionali şi amatori de distracţie, însă îţi poţi da seama dacă ţin cu adevărat la tine atunci când rămân în peisaj după ce petrecerea s-a terminat.

Ştii că ai câştigat un loc în inima nativului Gemeni dacă are grijă de tine când îţi este rău şi vrea să ştie cum ţi-a fost ziua, mai ales atunci când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori.

Rac

Îl laşi să aibă grijă de tine. Racii adoră să aibă grijă de cei din jur. Sunt mereu dornici să-i facă pe ceilalţi să se simtă bine, iar uneori au dificultăţi în a-i lăsa pe cei din jur să le răspundă cu aceeaşi monedă.

Numai atunci când un Rac te place se simte suficient de confortabil încât să nu mai umple fiecare interacţiune cu acte caritabile, lăsându-te pe tine să ai grijă de el.

Leu

Îi oferi toată atenţia ta. În dragoste apare fenomenul de oglindire, care îi determină pe oameni să ofere celui de lângă ei afecţiunea aşa cum ar vrea să o primească, la rândul lor, de la partener. Pentru Lei nu există o „monedă” care să funcţioneze mai bine decât atenţia. Astfel, atunci când iubesc pe cineva, îşi concentrează toată atenţia asupra acelei persoane. Râd la glumele potenţialului partener, îi fac numeroase complimente şi îl pun mereu în lumina reflectoarelor, pentru că este metoda de curtare pe care ei o apreciază cel mai mult.

Fecioară

Te atrage, brusc, spontaneitatea şi laşi deoparte atenţia la detalii. Situaţiile necunoscute, neplanificate, sunt cel mai mare coşmar al Fecioarelor. Cu toate acestea, sunt dispuse să accepte ceva mai puţin decât perfecţiunea întruchipată atunci când ţin la cineva. Deodată, Fecioarei nu-i mai pasă dacă patul nu este făcut sau dacă planurile nu se concretizează întocmai cum au fost gândite. Asta se întâmplă nu pentru că vrea să pară relaxată, astfel încât să-l cucerească pe cel de lângă ea, ci pentru că îi pasă, sincer, mai mult de fericirea partenerului decât de dorinţa ei de a atinge perfecţiunea.

Balanţă

Te cerţi cu el. Balanţelor le place armonia în absolut orice tip de relaţie. O Balanţă este mereu corectă, însă îşi doreşte să evite pe cât posibil conflictele, întrucât nu-i place să-i supere pe cei din jur. Ştii că o Balanţă te vrea mereu prin preajmă atunci când se oboseşte să se certe cu tine. Asta înseamnă că vrea cu adevărat ca relaţia voastră să se îmbunătăţească şi crede că merită să îndure toată drama unui conflict pentru a fi alături de tine.

Scorpion

Renunţi la egoism. Asociaţi în mod tradiţional cu egoismul, Scorpionii preferă să creadă că atitudinea lor este una practică, fiindcă aşa reuşesc să ducă la bun sfârşit ce şi-au propus. Doar atunci când sunt cu adevărat interesaţi de cineva vor lăsa deoparte aspectele practice şi devin altruişti.

Săgetător

Încerci să îl faci să zâmbească. Pentru Săgetători nu există o cale mai bună de a arăta cuiva afecţiune decât prin a-şi etala talentul de entertainer. Săgetătorii nu se opresc decât atunci când obţin o sesiune zdravănă de hohote de râs de la potenţialul partener.

Capricorn

Te distrezi mai bine decât ai făcut-o vreodată. Capricornii se mândresc cu seriozitatea de care dau dovadă şi cu faptul că sunt cu picioarele pe pământ. Astfel, atunci când se îndrăgostesc, iese la iveală latura lor plină de viaţă, iar zâmbetul li se întipăreşte pe chip.

Vărsător

Încerci să îl implici într-o cauză la care ţii. Vărsătorii au o inimă mare şi vor mereu să facă voluntariat sau să înveţe câte ceva, pentru ai ajuta pe cei din jur. Aceşti nativi îşi exprimă dragostea prin dorinţa de a-i face pe cei din jur să înţeleagă cum pot transforma lumea într-una mai bună. Atunci când le place cu adevărat de cineva, vor să implice acea persoană în această misiune de a schimba lumea.

Peşti

Îl transformi în muză pentru creaţiile tale. Peştii sunt indivizi creativi şi exprimă această energie în diverse forme, fie ea muzică, pictură sau gastronomie. Atunci când te place, nativul Peşti îşi va împărtăşi sentimentele prin artă. Dacă ţi-a compus un playlist deosebit sau ţi-a citit o poezie scrisă de el, nativului Peşti i s-au aprins cu siguranţă călcâiele după tine, întrucât este timid şi nu face des astfel de gesturi.