International, Stiri

Ce femei extraordinare a avut Paul Walker!

Frumuseţile care s-au îndrăgostit de actorul din „Fast and Furios”

unnamed

Paul Walker, actorul devenit celebru datorită rolului său din seria ”Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit sâmbătă într-un tragic accident de mașină. Datorită șarmului său, Walker a avut la braț unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

De la Denise Richards, partenera lui Walker în 1993, la Christina Milian, iubita lui în 1999, sau la Jaime King (2000), până la superba Jessica Alba (2003), Amanda Paige (2004) sau, ultima, Genesis Rodriguey.

Cele șase filme ”The Fast and The Furious” au suscitat interesul publicului încă de la lansarea primului film din serie, în 2001, iar odată cu succesil peliculei s-a făcut remarcat un tânăr actor – Paul Walker.

Pentru prestația sa din filmul ”The Fast and The Furious”, Walker a câștigat premiul pentru debut – Hollywood Breakthrough Award.

Odată cu notorietatea filmelor, actorul care îl interpreta pe Brian O’Connor și-a câștigat un loc în prima linie a actorilor de la Hollywood.

Nici partenerele sale nu au fost mai prejos, actorul prezentându-se de-a lungul timpului în compania unora dintre cele mai frumoase femei din lumea filmului, ca Jessica Alba sau Denis Richards.

 

 

blank