Life

Ce fac bărbații singuri de Valentine’s Day?

Mulți, pot uita de sărbătoare. Probabil cei care oricum nu simt lipsa jumătății, fie ea și temporare. Alții, însă, apelează la cele care lucrează în industria sexului, prostituate, pentru noi. Ca rebrenduire, ca să nu mai pară umilitor, mai nou li se spun escorte. O unguroaică, exilată la Londra, membră a tagmei, a povestit pentru presă:

„Numele meu este Adriana și lucrez pe stradă ca lucrătoare în industria sexului, în Londra, de trei ani. De Valentine’s Day, ai mai multe șanse să vezi oameni pe care îi cunoști deja, lucru pe care îl prefer pentru că mă simt mai în siguranță. Unii dintre acești clienți fideli pot veni cu trandafiri sau cu ciocolată, ceea ce este drăguț”, mărturisește ea, potrivit independent.co.uk.

Iar asta nu este tot. Pentru că este o zi specială, Adriana îi taxează în plus pe unii clienți, atunci când simte că are posibilitatea de a face asta. „Și mai bine dacă îi pot persuada să plătească ceva mai mult, pentru că este o zi specială”, mai spune ea. Ziua de Valentine’s Day este o zi de muncă ca oricare altele, exceptând micile atenții pe care le primește, uneori, de la clienții fideli.