Life

Ce consumă franțuzoaicele de sunt așa frumoase?

Franţuzoaicele au fost și sunt unele dintre cele mai admirate femei din lume. Acestea au un farmec aparte și pot fi catalogate ca fiind elegan­te, ra­finate sau misterioase… Ce metode au franțuzoaicele de sunt așa de frumoase încă nu s-a aflat, dar se vorbește de cîteva obiceiuri care sunt respectate cu sfințenie.6_manechine_de_top_isi_dezvaluie_secretele_de_frumusete_si_dieta_26725200

Acestea acordă o atenție sportită pielii şi părului încă de la vârste fragede. Din rutina zilnică nu lipsesc demachie­rea, aplicarea cre­melor şi serumurilor de zi şi de noapte. În loc să aştepte îm­bătrânirea şi să lupte contra ei, ele preferă să folosească mijloace care îi amână şi îi “catifelează” efectele. Fran­ţuzoaicele vor avea mereu părul spălat și tuns fiind de părere că părul îngrijit şi pan­tofii de bună calitate te fac să arăţi sănătos şi atractiv.

Spre deosebire de alte femei, acestea au încredere în reţetele şi reme­diile vechi. Folosesc adesea în ri­tua­lurile de înfru­mu­seţare, pro­duse de casă, transmise de generaţii, cu in­gre­­di­ente care pot fi gă­site în bu­cătărie. În majoritatea tratamentelor de înfrumusețare acestea folosesc vinul, strugurii, uleiul de măs­line, iaurtul, untul, roz­ma­rinul. O re­ţetă stră­ve­che, de mas­că pentru păr stră­lucitor, este amestecul din găl­­benuş de ou, rom şi ulei de măsline, ca­re se întinde şi se lasă pe păr timp de 2 ore. De aseme­nea, reţetele şi ingre­dientele diferă în funcţie de zonă. Ast­fel, lavanda, verbi­na şi migdalele sunt ingrediente folo­site în sudul Franţei, iar merele şi al­gele marine sunt “ve­dete” în Bretania.

Franțuzoaicele nu pun mare preț pe corpul “lucrat” la sală. Acestea nu intră prea des într-o sală de sport, dar merg mult pe jos sau aleg variante plăcute şi mai uşoare de sport, cum ar fi gimnastica în apă, “aqua gym” care este considerată mult mai distractivă şi mai interesantă.

Franţuzoaicele își întrețin frumusețea consumând foarte multă apă și asta pentru că “apa este sursă de viaţă”. Astfel, au pielea mai sănătoasă şi strălucitoare. Mai mult, Franţa este renumită pentru numeroasele sale izvoare de apă minerală, iar calităţile acestora sunt adesea exploatate în pro­duse de frumuseţe.