Ei au aflat vestea odată cu telespectatorii, în direct, la tv

anna-lesko-gravida-21

Parintii Annei Lesko au aflat din presa ca fiica lor este insarcinata, intrucat artista a tinut secreta sarcina pana de curand. Cand au aflat insa marea veste, parintii ei au izbucnit in lacrimi si s-au aratat dispusi sa ii creasca fiicei lor copilul, pentru a-si vedea linistita de cariera.

Anna Lesko a tinut sarcina secret pana de curand. Nici macar parintii ei nu stiau ca solista este gravida in sapte luni. Aveau cunostinte despre relatia ei cu Adrian Nenita, cel cu care artista se iubeste de trei ani de zile, insa nici prin gand nu le-a trecut ca vor deveni in curand bunici.

anna-lesko-gravida

Cand au aflat insa marea veste, ei au izbucnit in lacrimi de bucurie si s-au aratat dispusi sa ii creasca solistei copilul pentru ca aceasta sa isi poata vedea linistita in continuare de cariera artistica.

“Cand au aflat, si mama, si tatal meu au plans de fericire, ca niste copii. Amandoi sunt foarte bucurosi ca le voi face un nepotel. Pana sa stie ca sunt insarcinata, ma bateau la cap sa fac un bebe. Mai mult chiar, imi ziceau ca atunci cand voi fi mama, sa le las lor copilul sa-l creasca si sa-mi vad de concerte. Cu siguranta insa ca-mi voi lua baietelul peste tot, cu mine, la spectacole. Nu as putea sa-l las cu altcineva. Eu abia ma dezlipesc de cateii mei cand sunt plecata”, a declarat Anna Lesko.