Life, Stiri

Ce atingeri îi excită pe bărbaţi!

Iată 6 zone extrem de erogene pentru ei

zone-erogene

Daca pentru femei zonele erogene sunt mai numeroase, uneori intreaga piele a femeii putand juca rol erogen, daca ne mandrim cu punctele G, A, U desi rar reusim sa le stimulam incat specialistii aproape ca n-au fost siguri ca exista, ei bine astazi vorbim si despre erogenitatea barbatilor.

Daca pentru femei zonele erogene sunt mai numeroase, uneori intreaga piele a femeii putand juca rol erogen, daca ne mandrim cu punctele G, A, U desi rar reusim sa le stimulam incat specialistii aproape ca n-au fost siguri ca exista, ei bine astazi vorbim si despre erogenitatea barbatilor.

Barbatii au zonele erogene principale “adunate” in jurul organelor genitale, insa uneori si alte zone ale pielii pot avea efecte la fel de “fierbinti”. Va invit, fetelor, sa aflam care sunt cele mai erogene “puncte” ale barbatilor, desi sunt sigura ca pe unele cel putin le cunoasteati deja.

Cea mai erogena zona

Indiferent de cat de sensibile sunt alte zone ale barbatului, cea mai erogena ramane cea a glandului, adica a capului penisului dupa decolare, cand nu mai este acoperit de piele (daca nu a facut circumcizie) si mucoasa acestuia rozalie este vizibila. Sensibilitatile barbatilor difera in aceasta zona, unii fiind foarte sensibili la atingeri usoare, altii la presiuni mai mari.

Inelul…

Nu uita si de col (gat) penian, zona mai ingusta, ca un inel mai strans, care face legatura intre gland si corpul penisului. Aceasta zona este deosebit de sensibila, avand totodata si numeroase glande. Unoeri imediat deasupra acestei zone, barbatul poate prezenta mici proeminente, insa nu se stie exact cauza acestora si nici cum ar putea fi inlaturate. Nu sunt considerate boala.

Fraul

Fraul este un fel de pielita atoasa care se gaseste pe partea anterioara a penisului in erectie, situata de-a lungul acestuia la nivelul glandului, putin mai jos de uretra si mergand proximal pana la gatul penisului unde se piede in pielea peniana. Aceasta pielita poate acoperi glandul in totalitate si cand se rupe doare destul de tare. Uneori se poate infecta, ducand la fimoza, o boala ce apare in special in copilarie si se intelege de ce rar in cazul adultilor. Aceasta pielita, numita frau, este deosebit de sensibila si erogena pentru barbati.

Saculetul sau scrotul cum este numit in termeni stiintifici acopera si separa totodata cele doua testicule, fiind mai lung in stare de relaxare a penisului pentru ca el reprezinta de fapt un surplus de piele care asigura cresterea in volum a penisului in erectie. Zona de mijloc a scrotului, dintre cele doua testicule, este de asemenea foarte erogena pentru barbati.

Perineul

Perineul reprezinta acea mica zona de piele extrem de inervata dintre anus si scrot. Pentru unii barbati aceasta este a doua zona foarte de erogena dupa gland.

Barbatii mai pot prezenta si alte zone erogene ca: Gatul; Fesele; Mijlocul; Spatele; Umerii; Buzele; Mameloanele etc.

Poti explora corpul partenerului, cu siguranta vei afla mai multe.

blank