Showbiz, Stiri

Ce artist se ia non-stop de Fuego?!

L-a poreclit pe cântăreţ „Ferească Dumnezeu”!

61412627

 De-a lungul timpului, multa lume l-a luat in ras pe Fuego, iar glumele despre el au umplut internetul. De curand, un coleg de breasla l-a luat rau in colimator, ca si cand ar fi facut o fixatie, in ceea ce il priveste.

Titi Balteanu, fostul solist al „Scolii Vedetelor” a creat pe contul lui de pe o cunoscuta retea de socializare un album intreg cu fotografii in care il ironizeaza pe Fuego.

61425761
Titi Balteanu

Acesta l-a denumit pe artist „Fereasca Dumnezeu” si nu scapa nicio ocazie pentru a-l lua peste picior. Titi, care activeaza in prezent sub numele de Ultra TT, este pe faza de fiecare data cand Fuego posteaza cate o fotografie, pentru a o folosi ca prilej de pamflet.

„‘Fereasca Dumnezeu’ a fost cooptat pentru a insufleti un personaj de desene animate” sau ” ‘Fereasca Dumnezeu’ si-a vandut inocența pe internet, la cererea marelui public”, ” ‘Fereasca Dumnezeu’ primeste garoafe chiar din timpul vietii”‘, ” ‘Fereasca Dumnezeu’ nu doarme iarna; are emotii”, sunt doar câteva dintre „aforismele” pe care Titi i le-a dedicat lui Fuego, de doua luni,, de cand a intocmit albumul care ii poarta numele.

blank