Life

Ce accesoriu le face mai atragatoare pe femei in ochii domnilor

In urma unui studiu, cercetatorii britanici de la Universitatea din Portsmouth au concluzionat care este accesoriul care le face instantaneu pe femei mai sexy in ochii barbatilor.
1390021
In opinia participantilor la cercetare, femeile care poarta pantofi cu toc sunt mai sexy, mai feminine si mai atragatoare decat cele care se incalta cu balerini. 
 Pentru a sustine rezultate si a explica de unde si de ce apare aceasta perceptie atat in randul domnilor, cat si in al doamnelor, cercetatorii au specificat ca, in momentul in care poarta tocuri, toate miscarile unei femei se transforma radical. Aceasta isi misca pelvisul, soldurile, picioarele, genunchii si pana si soldurile in mod diferit, scotandu-si in evidenta aproape involuntar feminitatea si sex appeal-ul.
 
Pentru a oferi un plus de autenticitate studiului, cercetatorii au rugat grupuri de barbati si de femei se urmareasca filmulete cu doamne si domnisoare mergand pe balerini. Mai apoi, i-au pus sa se uite la materiale video in care acestea purtau tocuri. Verdictul a fost unanim: cele incaltate in pantofi inalti au fost desemnate mai sexy.
E important de stiut ca subiectii studiului nu au vazut chipul participantelor si ca si-au bazat raspunsurile urmarind strict picioarele doamnelor si domnisoarelor. Ei, sa mai spunem vreodata ca limbajul corpului nu e important!