13

Saptamanile de munca pot fi cu adevarat incarcate si aglomerate si de cele mai multe ori weekend-ul se lasa asteptat mult prea mult. Nu exista exceptie pentru cineva care lucreaza si nu ar dori ca sfarsitul de saptamana sa se apropie mai repede. Fiecare dintre noi tanjeste dupa aerul curat de la tara, dupa soarele cald si lumina imbietoare a diminetii atunci cand se trezeste undeva intr-o cabana sau pensiune la munte. Este extraordinar sentimentul pe care ti-l poate oferi o serie de cateva zile de odihna, de destindere totala si de pace undeva in zona Branului. Mai exact, zona Moeciu este una dintre cele mai potrivite locuri de cazare din Brasov, in care toate posibilitatile de relaxare pot fi realizate fara prea mare efort.

Important este sa stii ce sa cauti atunci cand faci o mica cercetare dupa zonele in care ti-ai putea petrece weekend-ul mai frumos. O zona foarte potrivita pentru nevoile de destresare a fiecaruia este zona Branului si mai exact cazare Moeciu. Conacul Boieresc este una dintre pensiunile cele mai grozave din zona, dar si una dintre cele mai minunate si speciale case de tip conac boieresc, in care ai putea poposi pentru o perioada de timp. Nimic nu este mai linistitor decat o plimbare in cadrul naturii, la poalele dealurilor din regiunea Bran Simon, la baza carora isi intampina oaspetii Conacul Boieresc.

Exact ca si in cadrul unui conac vechi de nobili, aceasta casa primitoare are un design elegant si vechi, dar si rustic, exceland la capitolul servicii boieresti exact ca si in cazul vremurilor trecute, in care persoanele de rand inalt veneau aici si se bucurau de liniste si de rasfat in timpul vacantelor si a concediilor de la oras. Intrucat aceasta pensiune este o concentrare de mai multe servicii potrivite pentru fiecare nevoie si dorinta, vine si imbie clientii si pe oaspetii sai cu tot felul de bunatati si oferte minunate pentru cele cateva zile petrecute aici.

12 camere exceptionale, mobilate cu piese din lemn masiv domnesc frumos in cadrul acestei case primitoare si cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau in ceea ce priveste cazarea la Moeciu. Aceste camere vin in completarea confortului maxim cu paturi duble, matrimoniale si cu baie proprie. Exista chiar si o sala de conferinte potrivita pentru intalnirile de afaceri ale oamenilor care isi doresc sa faca intelegeri legate de munca intr-un mediu mult mai relaxant decat intr-un birou. Aceasta minunata pensiune te imbie cu decorul vechi, dar nu invechit, cu trasaturile si aspectul sau nobil, dar si cu o mancare ispititoare care este gatita de cei mai talentati si dedicati bucatari din zona.

Acest loc din Moeciu este extraordinar pentru tot felul de familii, cu sau fara copii, pentru afaceristi, pentru team-buildinguri, dar si pentru tinerii de varste apropiate care au venit pentru ceva timp sa scape de stresul acumulat la ore si cursuri. Preturile de cazare intr-un asemenea loc ca din povestile romanesti sunt acceptabile si speciale, mai ales in ceea ce priveste oferta pentru Paste: cazare timp de 3 nopti, pensiunea completa la dispozitie, masa festiva de Paste, foc de tabara, participarea la slujba de Inviere si mai apoi intampinarea oaspetilor cu gustari specifice sarbatorilor pascale.