Momente de panică la primele ore ale dimineții, într-un cazinou! Un manelist din Arad a fost înjunghiat în această dimineață de un interlop, în parcarea unui mall. Altercația dintre cei doi a pornit de la un joc la un aparat de poker.
Cântărețul de manele de manele Ioan Dinescu (foto stânga) a fost înjunghiat duminică dimineață de interlopul Vesa Daniel Florin (foto dreapta). Cei doi au început să se certe la un casino dintr-un mall din Arad. Totul a pornit de la un joc la un aparat de poker, din cauza unui „pot norocos”. Interlopul l-a luat în vizor pe Dinescu după l-a văzut jucând o mie de euro la aparat. A mers spre el și l-a dat la o parte de la aparat cu câteva palme.
În altercația dintre cei doi a intervenit agentul de pază al sălii de jocuri, care i-a condus pe cei doi în afara mall-ului. În parcarea centrului comercian, Vesa a scos un briceag și l-a înjughiat pe manelist. Agentul de pază a intervenit, fiind și el ușor rănit, în zona soatelui, potrivit aradon.ro.
Manelistul Ioan Dinescu a fost transportat la Spitalul Județean Arad și a intrat direct în operație. Interlopul a reușit să fugă de la locul faptei și a fost căutat de polițiștii arădeni, care au reușit la scurt timp să-l depisteze și să-l prindă. Urmează ca Vesa Daniel Florin să fie audiat, pentru a fi stabilită încadrarea juridică a faptei și o măsură în cazul agresorului.