Roxana Vancea
Showbiz

Câte kilograme are Roxana Vancea acum. Nu reușește să se mai îngrașe: „Mănânc orice, însă nu…”

Câte kilograme are Roxana Vancea acum. Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în urmă cu patru ani și au devenit părinții unui băiețel în toamna anului 2021. De când a devenit mamă, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ a slăbit drastic, iar imaginile postate pe rețelele de socializare i-au îngrijorat pe fanii acesteia, unii avertizând-o că ar fi în pragul anorexiei. Recent, bruneta a recunoscut că și-ar dori să se mai îngrașe, însă nu reușește să-și atingă acest obiectiv. Iată declarațiile acesteia!

Câte kilograme are Roxana Vancea acum. De când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian, Roxana Vancea a slăbit enorm, fapt care se reflectă în fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, aceasta a avut oscilații de greutate, căci în 2013, cântărea în jur de 58-60 de kilograme, apoi a reușit să dea jos peste 10 kilograme. Acum, bruneta recunoaște că nu are niciun fel de restricții alimentare, însă nu reușește deloc să se mai îngrașe.

Roxana Vancea

Câte kilograme are Roxana Vancea acum

La aproape doi ani de când a devenit mamă, Roxana Vancea are 45 de kilograme și spune că își dorește să se mai îngrașe. În acest sens, bruneta a renunțat la restricțiile alimentare, dar rezultatele întârzie să apară.

„În prezent, am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina’ de la Neața cu Răzvan și Dani’ aveam 50 de kilograme, dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât. În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos, în următoarele șapte luni. În rest, sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme’, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Roxana Vancea: „Am ajuns să fiu foarte, foarte slabă’

Citește și  Evadare! Antonia şi Alex Velea au fugit în Turcia, pentru două nopţi de giuguleală

Acuzată că a exagerat cu antrenamentele în sala de fitness, Roxana Vancea a recunoscut, la începutul anului, că nu este în forma pe care și-o dorește și că a slăbit drastic.

„Anul 2023 sper să ne aducă sănătate multă. De când am copii am înțeles că sănătatea e mai importanta decât orice. Îmi doresc ca anul acesta să călătoresc mai mult, vreau ca Zian să cunoască și să vadă cât mai multe locuri frumoase pe care le avem atât în țară cât și în străinătate. Vreau să am timp și pentru mine, să pot face sport și să citesc. Atât cât îmi permite timpul.

De când alăptez, nu mai am restricții alimentare, pentru că am ajuns să fiu foarte, foarte slabă și atunci n-am de ce să mă abțin de la ceva anume. Mănânc orice. De Sărbători, am fost acasă la ai mei, am mâncat de toate, de la aperitive, salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, carne la cuptor, prăjituri, cozonaci… chiar de toate. Dragoș mă ajută atunci când am nevoie , dar atât cât îi permite timpul’, a mai spus vedete, în trecut, pentru aceeași sursă.

Roxana Vancea

Sursa foto: Facebook

blank