Showbiz, Stiri

Evadare! Antonia şi Alex Velea au fugit în Turcia, pentru două nopţi de giuguleală

Vedetele nu au parte de linişte în România, aşa că au plecat în străinătate

02-03-03-velea-antonia_02ea4aeb64

 Se jură că nu formează un cuplu dincolo de scenă. Dar iată că soliştii Alex Velea (29 de ani) şi Antonia (24 de ani), au fost surprinşi în timp ce se plimbau nestingheriţi pe străzile Istanbulului, convinşi fiind că nimeni nu-i va recunoaşte. Ei au fugit din ţară pentru două zile şi tot atâtea nopţi, într-o vacanţă romantică.

Alex Velea n-ar renunţa nici la ciocolatia lui soţie, Ana, dar nici la frumuşica Antonia, aşa că încearcă să împace şi capra, şi varza. Dacă în Bucureşti încă se mai vede cu femeia căreia i-a jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu şi îi dă acesteia speranţe de împăcare, iată că Alex are metodele lui de a avea grijă şi de Antonia, artista de care s-ar fi îndrăgostit lulea.

În speranţa că nimeni nu le va afla secretul, solistul şi-a invitat iubita peste graniţă, într-o vacanţă romantică. Destinaţia: Istanbul, devenit un punct de mare atracţie turistică, după ce serialul turcesc “Suleyman Magnificul” a isterizat România.

Cei doi au fost surprinşi de reporterii unui tabloid plimbându-se nestingheriţi prin bazar, de data asta fără să mai apeleze la tot felul de accesorii, precum pălării şi ochelari de soare, pentru a nu fi recunoscuţi. Alex va trebui cu siguranţă să-i dea socoteală nevestei, rămasă în căminul conjugal. Însă, după cum stau lucrurile, e clar că el le-a cam sucit minţile ambelor femei, după principiul “între două nu te plouă”.

Vicenzo Castellano, încă soţul Antoniei în acte, a fost singurul care a confirmat că cei doi solişti se iubesc: “Ştiam de la ea că au o relaţie, dinainte de a apărea subiectul în presă”, a declarat acesta, zilele trecute.

Antonia şi Castellano s-au îndrăgostit în urmă cu 5 ani, a fost dragoste la prima vedere, în 2011 s-au căsătorit şi au fetiţă, pe Maya, în vârstă de 2 ani, care locuieşte cu tatăl ei, în Italia.