Preşedintele
Life

Cât costă ceasul pe care îl poartă la mână președintele PNL Nicolae Ciucă: ”Era redus!”

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă că poartă la mână un ceas care a costat ”doar” 900 de lei, pentru că a beneficiat de o reducere.

Într-o emisiune televizată, preşedintele PNL a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl poartă la mână. ”Ceasul meu? 900 de lei, era redus”, a răspuns liderul PNL, potrivit News.ro.

”L-aţi supărat pe Rareş Bogdan”, a fost remarca moderatorului, aluzie la ceasul de 30.000 de euro pe care l-a purtat europarlamentarul PNL la cumpărături, într-o piaţă din oraşul Şimleu Silvaniei.

”Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă nu i se pare enormă suma de 600.000 de euro, cheltuită de liberalul Iulian Dumitrescu pe vacanţe şi shopping în doar 18 luni.

”E o sumă pe care domnul Iulian Dumitrescu va trebui să o justifice în faţa organelor de cercetare penală. Fiind o procedură de cercetare penală, daţi-mi voie să mă opresc aici”, a comentat Ciucă.

În toamna anului trecut, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan s-a prezentat la inaugurarea unei pieţe din oraşul Şimleu Silvaniei cu ceas de 30.000 de euro la mână. A cumpărat pătrunjel.

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro – n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 de euro. Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, s-a apărat Rareş Bogdan.

blank