Life, Stiri

Casatoria iti poate prelungi viata?

Acum poti afla cum sa mai adaugi cativa ani vietii tale, potrivit oamenilor de stiinta care au facut mari progrese in ceea ce priveste studierea metodelor de prelungire a sperantei de viata.

Petrecerea timpului in compania multor femei poate imbunatati starea de sanatate si ne poate prelungi viata.

Cercetatorii de la Universitatea Harvard au descoperit ca barbatii crescuti intr-un mediu cu mai putine femei mor mai repede decat cei care cresc inconjurati de modele feminine.

showthumb_resize-2Casatoria este unul in factorii care iti pot prelungi viata, potrivit unei analize realizate pe baza a 90 de studii, care au inclus 500 de milioane de oameni a scos la iveala faptul ca barbatii casatoriti traiesc, in medie, cu zece ani mai mult decat cei singuri sau necasatoriti.

Un consum moderat de alcool, de asemenea, ne poate ajuta sa traim mai mult datorita unui compus gasit in strugurii rosii, numit resveratrol, care are capacitatea de a proteja corpul impotriva imbatranirii, diabetului de tip 2, atacurilor cerebrale si bolilor de inima

O viata sexuala activa iti poate aduce cativa ani in plus, potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea Queens, din Belfast, care au aratat ca barbatii cu o rata mai mare a orgasmelor traiesc de doua ori mai mult comparativ cu cei care nu faceau sex.

Incearca ata dentara. Folosita zilnic, aceasta nu asigura ingrijirea dintilor, putand reduce si riscul de boli de inima. Ata dentara poate preveni aparitia bolilor gingivale care duc la infectii care le permit bacteriilor daunatoare sa intre in fluxul sanguin, crescand astfel riscul aparitiei unor boli cardiovasculare.

Iesirile agresive si nervii ne expun la un nivel foarte ridicat de stres, fiind firesc astfel sa ne eliberam furia pentru ca diminueaza presiunea la care este supusa inima, in momentul in care suntem nervosi.