Life

Care tip de sâni îți place? Sunt de șapte feluri

Compania de lenjerie intimă pentru femei Third Love a stârnit confuzie atât printre bărbați dar, mai ales, printre posesoarele decolteurilor senzuale, identificând șapte tipuri de sâni.

Primii pe listă sunt sânii în formă de clopot, mai subţiri la bază şi mai plini în partea de jos. 

Următorii sunt sânii asimetrici – un sân este mai mare, iar altul mai mic. Diferenţa nu este întotdeuna vizibilă, însă există şi excepţii. Aceasta este însă o formă foarte comună în rândul femeilor. Printre cauzele acestei diferenţe se numără genetica, astfel că, dacă o femeie din familie a avut sânii de mărimi diferite, riscul apariţiei acestei asimetrii se transmite pe cale ereditară. O altă cauză sunt hormonii care, în perioada pubertăţii, când există fluctuaţii mari ale acestora, transformă corpul. Unele tranformări din cazul sânilor se opresc înainte ca aceştia să ajungă la dimensiuni egale.

Sânii „zvelţi” au de obicei sfârcurile orientate în jos şi o mărime medie, spre mică. în formă de lacrimă sunt versiunea mai voluminoasă a sânilor „zvelţi”. Au, aşadar, sfârcurile orientate în jos, însă sunt mai mari. „Am peste 45 de ani, doi copii şi încă am nişte sâni grozavi, în formă de lacrimă. Nu mă judecaţi, sunt tot ce mi-au rămas”, se mândreşte, mai în glumă, mai în serios, o comentatoare.

Sânii laterali sunt plini, cu o distanţă relativ amplă între ei.

Sânii „de est-vest” sunt asemănători cu sânii laterali, din punct de vedere al formei, însă în cazul acestora sfârcurile sunt orientate spre exterior.

Sânii rotunzi sunt la fel de plini la bază, cât şi în partea de sus. 

Pentru bărbați, oricum ar fi, tot plini de dorință îi găsesc.

blank